Badkamerrenovatie prijs?

Wat kost een nieuwe badkamer?

U kan een badkamer goedkoop maken en natuurlijk ook bijzonder duur. Alles hangt af van de materialen die u kiest voor uw nieuwe badkamer. Gaat u voor duurzame kranen en een design badkamermeubel? Of houdt u het budgetvriendelijk en wilt u liever de kosten van uw nieuwe badkamer beperken? ZeDreno hanteert duidelijke en transparante prijzen en houdt altijd rekening met uw budget om de prijs van uw badkamer te bepalen.

 

Gemiddelde kosten nieuwe badkamer

Wilt u helemaal gaan voor die badkamerrenovatie? Maar toch graag vooraf een idee van de gemiddelde badkamerrenovatie prijs? Een badkamerrenovatie bij ZeDreno kan al vanaf 12 000 euro. En de gemiddelde kosten van de badkamer schommelen tussen 12 000 euro en 25 000 euro. Bij ZeDreno kan u altijd rekenen op een correcte prijs voor een tip top gerenoveerde badkamer.

 

Beste materialen voor de interessantste prijs

Wist u trouwens dat wij – als u dat wenst – meegaan naar de groothandel om al uw materialen voor uw nieuwe badkamer te kiezen? Wij kunnen u daar de beste materialen voor de interessantste prijs laten zien en aanbevelen. We factureren die materialen dan tegen een verlaagd btw-tarief van 6%.

Kosten verbouwing en plaatsen nieuwe badkamer

Bij een badkamerrenovatie komt er heel wat kijken. Het begint al met de afbraakwerken van uw oude badkamer, nieuwe waterleidingen leggen of verplaatsen, een nieuwe chape, de elektriciteit vernieuwen,… Ook deze werken nemen wij voor onze rekening bij de renovatie van uw badkamer. Wij geven u dan ook altijd een volledige kostprijs voor uw badkamer. Wat zit er alleemaal inbegrepen in de kosten van de verbouwing van uw badkamer?

  • Uitbreken van de oude badkamer
  • Metselwerk
  • Elektriciteit vernieuwen of aanpassen
  • Sanitair en kraanwerk
  • CV
  • Nieuwe vloer plaatsen
  • Nieuwe tegels plaatsen
  • Muren bepleisteren
  • Gyproc plaatsen
  • Badkamermeubel plaatsen

Wij ontzorgen u volledig van alle werken die nodig zijn om tot een geslaagde badkamerrenovatie te komen!

Ook inbegrepen in de kosten van uw nieuwe badkamer: perfecte timing!

Wij renoveren uw badkamer in 10 werkdagen. Ook dat zit helemaal inbegrepen in de prijs voor uw badkamer. We werken altijd volgens een vast stappenplan. U kunt rekenen op ons vakmanschap en onze zin voor perfectie! Wij nemen ons afval ook terug mee en werken altijd met een container die we voor uw woning laten plaatsen. Met onze stofdeuren verhinderen we dat uw huis vol stof ligt tijdens de renovatie. En we laten alles proper en opgeruimd achter! Vanaf dan kunt u op en top genieten van uw prachtig gerenoveerde nieuwe badkamer.

Kostprijs voor uw badkamer? Krijg uw offerte op maat!

Het makkelijkst ontdekt u de kostprijs van uw droombadkamer met een vrijblijvende en gratis offerte. Wij komen langs om alles op te meten en te luisteren naar wat u wilt. Vervolgens bezorgen we u geheel vrijblijvend onze offerte. Zo weet u meteen de kostprijs van uw nieuwe badkamer.

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamer?

Bel 0487 15 00 15 of mail ons voor je gratis offerte:

Menu