Nieuws

Badkamerrenovatie: dit zijn de trends voor 2017!

Plan je een badkamerrenovatie dit jaar? Dan ben je absoluut benieuwd naar de trends voor dit jaar. Want jij wilt toch ook een badkamer die gerenoveerd is volgends de nieuwste technieken en de modieuze trends van dit jaar?

Ga voor een industriële look!

badkamerrenovatie: industriële look - ZeDrenoDe industriële look was al hip in de keuken. En nu zien we de industriële accenten ook verschijnen in de badkamer. Veel details met metaal en vooral een strakke, coole look is een van de trends van 2017 in badkamerrenovatie. Metalen verlichting, een vloer in gepolijst beton of tegels met een betonlook: dat kies je als je helemaal valt voor de industriële trend! In je badkamer wil je misschien wel een ‘coole’ sfeer, maar toch mag je gerenoveerde badkamer niet koud aanvoelen. Combineer daarom metalen accenten en de betonnen vloer met houten badkamermeubels! ZeDreno geeft je graag advies over de materiaalkeuze voor een industriële look in je badkamer!

Wellness in je eigen badkamer

Meer dan ooit in je badkamer the place to be om weer helemaal tot jezelf te komen na een drukke, hectische werkdag. Laat je dus helemaal gaan bij je badkamerrenovatie: misschien is er wel plaats voor een sauna, een heus bubbelbad of een prachtige inloopdouche met extra zijdelingse sproeiers. Renoveer je badkamer zo dat je voor wellness de deur niet meer uit hoeft!

Mix oud en nieuw!

Renoveer je je badkamer in een oude villa of oudherenhuis? Durf dan oorspronkelijke element – zoals een schouw of overdadige muurornamenten – behouden en mix in je badkamerrenovatie oude stijlelementen met gedurfde, strakke materialen.

Badkamerbenovatie ipv badkamerrenovatie!

badkamerbenovatie - ZeDrenoJa, je leest het goed: badkamerbenovatie in plaats van badkamerrenovatie! Die benovatie staat voor het beter doen dan louter renovatie. De Vlaamse Overheid wil dat we onze woningen goed isoleren tegen 2050 en daarom moet je bij je renovatie het even goed doen als bij een nieuwbouw. Dus denk daaraan als je plannen hebt voor badkamerrenovatie. Zorg voor een goede vochtafzuiging in je badkamer en goede isolatie. Wil je het lekker warm hebben in je badkamer? Dan is vloerverwarming een superkeuze! Bij ZeDreno zijn we helemaal voor: leve de badkamerbenovatie!

Ga voor energiezuinig!

Je badkamer renoveren doe je uiteraard ook energiezuinig in 2017. Bij ZedReno zijn we heel erg gericht op energie besparen in je nieuwe badkamer. Ga bijvoorbeeld voor een energiezuinige zonneboiler die je water milieuvriendelijk opwarmt. Zo kan jij zorgeloos genieten van dat heerlijke warme bad of die hete douche! Wil jij ook een energiezuinige badkamerrenovatie? Contacteer ZeDreno op 0487 15 00 15 of via ons contactformulier.

Menu