Nieuws

Hoe maak je van je badkamer een luxe badkamer?

Baad jij ook graag in luxe? Gelijk heb je! Niks plezanter dan je ontspannen, jezelf verzorgen en tot rust komen in een luxe badkamer. Hoe maak je nu van je badkamer een echte luxe badkamer?

Ga voor stijl en klasse

In een luxe badkamer herken je stijl en klasse. Elegantie toont zich in de keuze van de materialen en de meubels. Of je nu kiest voor een landelijke stijl of een heel moderne luxe badkamer, als de stijl maar doorgetrokken wordt in alle elementen van de badkamer: de tegels, de wandbekleding, de vloer, het badkamermeubel, het bad, de douche…

vrijstaand badEen fraai vrijstaand ligbad

Een fraai ligbad hoort echt wel in een luxe badkamer. Tegenwoordig vind je echte wellness ligbaden met massageknoppen. Een vrijstaand ligbad is voor vele mensen dan weer het toppunt van luxe.

En je kan natuurlijk ook opteren voor een echte jacuzzi in je badkamer. Voorwaarde is dan wel dat je over een ruime badkamer beschikt. Alles opeengehoopt in een te kleine badkamer geeft niet echt een luxueuze uitstraling. Heb je een kleine badkamer en wil je toch een luxe badkamer? Denk dan goed na over een slimme indeling en vraag raad aan een professional. Want ook een kleine badkamer kan heel luxueus zijn.

Marmer, graniet en natuurlijke materialen

Natuursteen zoals marmer en graniet en arduinen geven je badkamer ook meteen een heel luxueuze uitstraling. Al heeft natuursteen dikwijls wel nadelen. Sommige soorten natuursteen, denk dan vooral aan marmer, zijn poreus en niet geschikt voor een badkamer. Wil je toch de look van natuursteen maar niet de ongemakken ervan? Kies dan een imitatie keramische tegel. Een keramische vloer heeft dezelfde luxueuze uitstraling als een natuursteen, maar is veel makkelijker in onderhoud.

Mozaïek: luxueuze touch

Heb je al gedacht aan mozaïek voor je badkamerrenovatie? Mozaïek zorgt voor een instant luxueuze touch en is tijdloos. Want het past perfect bij zowel een moderne badkamer als een klassieke, of meer landelijke badkamerstijl. En er zijn ook zoveel mogelijkheden: glasmozaïek, kiezelmozaïek, mozaïek in natuursteen en gewone keramische mozaïek. Stuk voor stuk zorgen voor ze een authentiek, weelderig interieur in je badkamer. Je kan mozaïek zowel voor wanden als vloeren gebruiken. Het is eenvoudig en makkelijk te plaatsen en je vindt mozaïek in alle vormen en kleuren.

Go black

Zwart is een tijdloze kleur die altijd modieus is… Zwart past bij alle stijlen en bij alle badkamermeubels. Zwarte design kranen hebben een hoge waw-factor en zijn echte eyecatchers in je luxe badkamer. Om het plaatje af te maken combineer je de zwarte kranen met een antracieten glazen wand aan je inloopdouche. Het effect is ronduit zinderend mooi!

Technische snufjes

Uiteraard horen bij een luxe badkamer ook luxueuze technische snufjes. Je ligbad dat je al kan laten vollopen tegen het moment dat je thuiskomt, je favoriete reeks bekijken in bad, een superdeluxe sauna die in je badkamer is geïntegreerd, en douche met extra massagestralen… Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk…

Zin gekregen in jouw eigen luxe badkamer?

Bel 0487 15 00 15 of mail ons voor een vrijblijvende afspraak!

Menu