Badkamerrenovatie Aartselaar

Nieuwe badkamer in nieuw appartement

badkamerrenovatie AartselaarDeze klant had een nieuw appartement gekocht in Aartselaar en was op zoek naar een betrouwbare partij om snel en efficiënt een nieuwe badkamer te plaatsen. Hier kwam dus geen uitbreekwerk aan te pas, we begonnen van nul.

Opvallende grijze keramische tegel

Voor deze nieuwe badkamer koos de klant een opvallende grijze tegel uit. Keramisch, maar met het uitzicht van een natuursteen. Dat heeft vooral voordelen: makkelijk te plaatsen en achteraf makkelijk om te reinigen. Een keramische tegel geraakt ook niet makkelijk beschadigd.

Voorzichtig met natuursteen

Met natuursteen moet u voorzichtiger zijn. Een waterplas die even blijft staan, kan al voldoende zijn om vlekken achter te laten. Tegenwoordig is er een heel groot gamma keramische tegels die er net zo mooi uitzien als natuursteen, maar er niet de nadelen van hebben. We adviseren u graag over uw keuze van keramische tegel of natuursteen.

Douchekraan strategisch geplaatst

De douchekraan hebben we strategisch geplaatst. Zo kan deze klant de douchekraan al opendraaien voor zij de douche binnenstapt. Zo heeft ze geen last van het eerste koude water. De regendouche is van het merk Grohe.

Advies over materiaalkeuze, kranen, badkamermeubel, tegels, …

Als de klant dat wil, dat geven wij graag advies over de keuze van de kranen, de materialen, de tegels, de badkamermeubels. Wij gaan dan samen met de klant naar de groothandel van zijn/haar keuze. ZeDreno werkt nauw samen met een aantal groothandels. Zo kunnen wij voor onze klanten de beste prijzen bij die groothandels garanderen.

Witte designradiator even strategisch geplaatst

De designradiator met de witte voorplaat hebben we vlakbij de douche geplaatst. Zo is het altijd heerlijk warm als de klant de douche binnenstapt. En is de kleine, beperkte ruimte van deze badkamer toch optimaal benut.

Zedreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie in en rond Aartselaar!

Geven de foto’s van deze nieuwe badkamer in Aartselaar u ook zin om uw badkamer door ZeDreno te laten aanpakken? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

Foto’s badkamerrenovatie Aartselaar:

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in en rond Aartselaar?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu