Badkamerrenovatie Brasschaat

Oorspronkelijke badkamer uitgebroken

badkamerrenovatie BrasschaatOok voor deze klant uit Brasschaat hebben we eerst de oorspronkelijke badkamer afgebroken. Dat doen we altijd zo snel én zo net mogelijk. We plakken alles zorgvuldig af, zorgen voor een stofdeur. Zo heeft onze klant quasi geen last van stof of vuil.

Douche met keramische tegels

Voor deze badkamerrenovatie in Brasschaat kozen we samen met onze klant voor een keramische lichtgrijze tegel. Door de witte schakeringen lijkt deze keramische tegel sterk op een echte natuursteen. Maar dan met de voordelen van deze kwalitatieve keramische tegel: makkelijk schoon te maken en heel duurzaam.

Knappe kranen

Bij deze badkamerrenovatie opteerde we voor knappe kranen van Grohe. De inbouwkraan aan het bad oogt heel speciaal en is echt design. Ook de vierkante regendouche met brede stang is een eyecatcher.

Samenwerking met kwalitatieve groothandel

Alle meubels en kranenwerk hebben samen we met de klant uitgekozen bij Desco. We werken graag samen met kwalitatieve groothandels. Zij zijn voor ons betrouwbare partners waarop we kunnen rekenen. En zo kunnen we onze klanten ook interessante tarieven voor hun badkamerrenovatie aanreiken.

Witte designradiator

De designradiator met de witte voorplaat staat goed naast de beige hangkast in mdf. Let ook op de sfeervolle wandverlichting achter de spiegel.

Zedreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie in en rond Brasschaat!

Geven de foto’s van deze badkamerrenovatie in Brasschaat u ook zin om uw badkamer te laten renoveren? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

Foto’s badkamerrenovatie Brasschaat:

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in of rond Brasschaat?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu