Badkamerrenovatie Ekeren

Oude badkamer eruit!

badkamerrenovatie Ekeren - ZeDrenoVoor deze sympathieke mensen uit Ekeren hebben we hun oude badkamer helemaal uitgebroken. We bekeken vooraf met hen ook de indeling. In de oude badkamer was er geen toilet en dat vonden de bewoners niet handig. In de nieuwe badkamer was een toilet een vereiste!

Wc met vermaler

En daar zorgden wij voor. Omdat er geen afvoer kon geplaatst worden in de badkamer kozen we in samenspraak met de bewoners voor een wc met vermaler. Zo was het probleem meteen weggewerkt. Heel fancy en modern is de ingewerkte toiletrolhouder.

Uitnodigende inloopdouche

De inloopdouche oogt groot en uitnodigend. De douchebak van New Force is vol composiet en heeft heel comfortabele afmetingen: 80 cm breed en 140 cm lang. Het glazen scherm zorgt ervoor dat de douche als het ware een geheel vormt met de badkamer. De badkamer zelf is niet zo groot en het doorzichtige glas en de lange douche laten het geheel groter lijken.

Multifunctionele inbouwkraan

De multifunctionele inbouwkraan van Hans Grohe heeft een heel stilistische look en uitstraling. De functies (handdouche en regendouche) kunnen tegelijk gebruikt worden. Let ook op het even stijlvolle en strakke schapje in antraciet. Heel handig om shampoo en douchezeep in te zetten.

Badkamerrenovatie met natuurlijke look

De radiator werkt op elektriciteit en is bijzonder handig om handdoeken te drogen. De houten wastafel heeft een natuurlijk uitstraling die heel goed past bij de megategels (53 x 103) in betonimitatie. De vloer is een keramische vloer die eruit ziet als parket. Superhandig in gebruik: de warme uitstraling van een houtvloer en het gemak van een tegelvloer!

Het spanplafond vergt ook weinig onderhoud en zorgt voor voldoende verlichting met de drie dimbare spotjes. Een pareltje van een badkamerrenovatie, als je het ons vraagt!

ZeDreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie in en rond Ekerenl!

Geven de foto’s van deze badkamerrenovatie in Ekeren u ook zin om uw badkamer te laten renoveren? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

Foto’s badkamerrenovatie Ekeren:

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in en rond Ekeren?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu