Badkamerrenovatie Ekeren

Verwijderen oude badkamer

badkamerrenovatie EkerenIn dit prachtige oudherenhuis in hartje Ekeren zaten de bewoners verveeld met een gedateerde, ouderwetse badkamer. Die moest eruit! En daar heeft ZeDreno voor gezorgd. Het oude bad, de versleten douche en het gammele badkamermeubel: we hebben alles zorgvuldig afgebroken. Met een container voor de deur is al het bouwafval snel weggewerkt en lijkt het binnen alsof er niks aan de hand is. Wij zorgen ook altijd dat de badkamer afgeplakt is zodat u zo weinig mogelijk last heeft van extra stof in uw leefruimtes.

3D-tekening vooraf

Samen met de eigenaars van dit mooie pand in Ekeren hebben we eerst uitgedacht hoe we de badkamer zouden indelen. De ruimte is lang en smal. In de oude badkamer stond het bad, de douche en het meubel bijeen gepakt tegen de linkerwand. Met de 3D-tekening die we gemaakt hebben, kon de klant perfect zien hoe de nieuwe badkamer er zou uitzien. We hebben het bad nu dwars onder het raam geplaatst. Dat maakt de badkamer ruimtelijker en zorgt ervoor dat het effect van een lange, smalle pijp afgezwakt wordt. De douche en de dubbele wastafel kwamen links te staan.

Ruimtelijk effect door grote tegels met doorlopende voegen

De badkamer in het statige Ekeren straalt stijl en klasse uit. Perfect in harmonie met de uitstraling van de gevel van dit prachtige herenhuis. De bewoners kozen voor een moderne en strakke look. De keramische beige tegel van 60×60 werd doorgetrokken tot op de wanden. Zo lopen de voegen mooi door. Ook dat zorgt voor een extra ruimtelijk effect.

Badkamermeubel van Detremmerie

Het badkamermeubel in eikimitatie is er eentje van uitstekende kwaliteit en mooi design. Detremmerie badkamermeubels staan bekend om hun degelijkheid en knappe vormgeving. Deze Belgische fabrikant produceert al zijn badkamermeubels in België. De kranen komen uit de Axor collectie van Hans Grohe en de wc is Italiaanse makelij van Catalano.

Opvallende antraciete sierradiators

De radiotors in donkere antracietkleur zijn een opvallend element in deze stijlvolle badkamerrenovatie. Ze springen in het oog door hun bijzondere kleur en tegelijk zorgen ze ook voor dat ‘brekend’ effect. De rechterwand toont op die manier niet zo lang en de badkamer wint ook aan ruimtelijkheid.

Douche met donkere panelen

Voor de douche kozen we twee vaste panelen, ook in antraciet en mooi passend bij de radiotoren. De ingang zit aan de zijkant en is zo heel praktisch geplaatst om makkelijk de douche in en uit te stappen.

Gedempt licht voor de rust

Belangrijk in een badkamer is de verlichting. We plaatsten voor deze badkamerrenovatie in Ekeren een vals plafond en voorzagen veel lichtpunten. Een goed verlichte badkamer is handig. Soms kan het ook storend zijn: als u bijvoorbeeld een bad wil nemen om tot rust te komen. Dan is zacht, gedempt licht meer aangewezen. Daarom zorgden we voor dimbare spots. Zo kunnen de eigenaars een bad nemen in gedempt, rustgevend licht.

Materialen aan 6% BTW

ZeDreno werkt nauw samen met groothandel Desco voor de badkamermeubels, bad, douche, wc,… en met Azuleo voor tegels. Op die manier kunnen wij u goede, concurrentiële tarieven aanbieden en betaalt u slechts 6% BTW (21% als u zelf de meubelen aankoopt!)

Badkamerrenovatie in amper 10 werkdagen

Deze badkamerrenovatie in Ekeren leverden we af in 10 werkdagen. Een hele prestatie, want deze badkamer is best groot en er moest ook eerst nog flink uitgebroken worden. We kunnen dit zo snel doen omdat we alles zelf doen – tot in de puntjes afgewerkt trouwens: van het uitbreken tot het vals plafond, de tegels leggen, de meubels plaatsen, de waterleidingen leggen en de bedrading voor de elektriciteit voorzien.

Foto’s badkamerrenovatie Ekeren:

Ook een badkamerrenovatie in 10 werkdagen in of rond Ekeren?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu