Badkamerrenovatie Grobbendonk

Oude badkamer eruit

badkamerrenovatie GrobbendonkDeze klanten uit Grobbendonk lieten eerst zijn vroegere badkamer snel en efficiënt door ons uitbreken. De oude badkamer zonder bad met enkel een douche was toe aan vernieuwing. De vrouw des huizes verkoos een bad om thuis zalig tot rust te kunnen komen. Het koppel koos voor een tijdloze look met warme uitstraling.

Combinatie bad en douche

Omdat de ruimte te klein is voor een aparte douche en bad, kozen we voor een combinatie. Het bad kan dus ook als douche dienen. Om te voorkomen dat de badkamer na het douchen lijkt op een zwembad, werd een glazen douchewand op het bad bevestigd. Die douchewand kan makkelijk open en dicht en is visueel helemaal niet storend.

Prachtige regendouche

De klant koos voor zijn badkamerrenovatie een prachtige regendouche uit van Hans Grohe. Samen met een handsproeier die toelaat het bad makkelijk uit te spoelen achteraf. De keramische tegels (45×90) in een zachte beige kleur vergroten optisch de badkamer.

Getegelde nis

De getegelde nis is een prachtig detail: de lichtgrijze fijne natuurstenen tegeltjes contrasteren mooi met de grote wandtegels. De nis is ook handig om bad- en doucheproducten in te plaatsen.

Handige designradiator en strak hangtoilet

De witte designradiator is niet alleen mooi, hij is ook handig om er handdoeken over te laten drogen. Het strakke hangtoilet van Catalano oogt knap én is makkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Strak badkamermeubel met warme uitstraling

Het badkamermeubel heeft een laagje eik als afwerkingslaag. Het geheel met de hangkast oogt strak en modern, maar geeft toch een warm gevoel door de materiaalkeuze.

Ook badkamerrenovatie achter de schermen

Deze badkamer oogt niet alleen sfeervol en mooi. Ook achter de schermen is er heel wat gebeurd:

  • leidingen zijn vernieuwd
  • elektriciteit is aangepast
  • nieuwe chape
  • gyprocwanden geplaatst
  • vochtwerende doek aangebracht achter de tegels

Zedreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie in en rond Grobbendonk!

Geven de foto’s van deze badkamerrenovatie in Grobbendonk u ook zin om uw badkamer te laten renoveren? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

Foto’s badkamerrenovatie Grobbendonk:

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in en rond Grobbendonk?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu