Badkamerrenovatie in Kalmthout

Uitbreken laat u over aan ZeDreno

Uitbreken is geen plezant werk…. tenzij u het overlaat aan iemand anders. Want ZeDreno breekt met veel enthousiasme uw oude badkamer uit. We laten een container komen en zo bent u vlug van vuil en stof verlost. En is uw ruimte in een mum van tijd helemaal vrij voor de nieuwe badkamer van ZeDreno!

In stijl met zwart

Of het nu om kledij gaat of een badkamerrenovatie: zwart is altijd een excellente keuze. Zwart blijft zijn schoonheid over de jaren behouden. Dat zal ook het geval zijn voor deze badkamer in Kalmthout. De donkere megategels van 60 op 60 zijn een marmerimitatie. Ze hebben de uitstraling van echte marmer, maar gelukkig niet de nadelen ervan. Zo zijn deze tegels makkelijk te onderhouden en vertonen ze geen vlekken na gebruik.

Regendouche met Rainshower® SmartControl 360 douchesysteem

Het ingebouwde kraanwerk in de inloopdouche is van Grohe: het Rainshower® SmartControl 360 douchesysteem. Met een simpele druk op de knop verandert u van straalsoort: zacht, opwekkend, verfrissend of ontspannend. U stelt ook zo de juiste temperatuur in die u wilt: koud, lauw of lekker heet. Een heel makkelijk en gebruiksvriendelijk systeem voor uw regendouche.

Zwart design badkamermeubel

Bij donkere tegels past een donker badkamermeubel wonderwel. Het zwarte, exclusieve design badkamermeubel is van Detremmerie. Detremmerie is al meer dan 80 jaar een Belgische producent van kwalitatieve badkamermeubelen.

Hun ontwerpen zijn altijd origineel en aangepast aan de noden van de klant. Detremmerie combineert jarenlange ervaring met vakmanschap en moderne productiemethodes. Wilt u ook graag een mooi design badkamermeubel? We tonen u graag de verschillende mogelijkheden in verschillende prijsklassen!

Zwarte lichtschakelaars en zwart getint glas

De ingebouwde kraan aan het badkamermeubel is er een van Dornbracht. Een prachtexemplaar helemaal ‘in tune’ met de moderne look van deze badkamer in Kalmthout. Let ook op de zwarte stopcontacten en lichtschakelaar naast de kraan.

Het zwarte meubel, de zwart-grijze tegels tegen de wanden en de vloer… zelfs het glas van de douche is zwart getint… en ook de douchebak is in oogstrelend zwart… Een unieke badkamer waar de eigenaars vele jaren plezier zullen aan beleven…

ZeDreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie in en rond Kalmthout!

Geven deze foto’s van deze badkamerrenovatie in Kalmthout u ook zin om uw badkamer te laten renoveren? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

Foto’s badkamerrenovatie Kalmthout:

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in of rond Kalmthout?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu