Badkamerrenovatie in Schoten

Afbraak met ladderlift

badkamerrenovatie ZeDrenoOok deze keer stonden we weer voor een uitdaging. In deze badkamer op de derde verdieping van een appartementsgebouw mochten we een nieuwe badkamer installeren. De oude haalden we eruit. We werkten met een ladderlift om alle afbraakmaterialen naar beneden te vervoeren en alle nieuwe materialen naar boven te halen.

Handige schuifdeur aan de inloopdouche

De bewoners hebben gekozen voor een knappe inloopdouche. Handig is de schuifdeur die tijdens het douchen naast het badkamermeubel kan geschoven worden zodat het meubel niet nat wordt.

Keramische tegels in aardetinten

In samenspraak hebben we gekozen voor keramische tegels in aardetinten. Tegen de wanden brachten we keramische tegels formaat 30 op 60 aan. Op de vloer ligt dezelfde soort tegel, maar in formaat 60 op 60. Door zowel op de wanden als op de vloer voor gelijke tegels te zorgen, creëer je een samenhorig geheel en lijkt de ruimte groter dan ze is.

Opvallende accentmuur

Deze eigenaars kozen bovendien voor een opvallende accentmuur tegenover het wastafelmeubel en de inloopdouche. Het is een tegeltje in reliëf geworden dat aan de badkamer een landelijke toets geeft.

Elektrische verwarming

Er was geen centrale verwarming in de badkamer. De kost om de centrale verwarming door te trekken was te hoog en daarom hebben we een andere oplossing voorzien: een elektrische radiator. Zo’n elektrische verwarming geeft een heel aangename stralingswarmte en is ideaal voor de badkamer. Je kan er ook een handdoek overhangen om te drogen.

Wastafelmeubel met opbouwkom en inbouwkranen

Het wastafelmeubel is een houtimitatie met een opgebouwde waskom. Heel strak en trendy. De ingebouwde kranen maken het nog moderner. Ook aan de douche zit een inbouwkraan: het SmartControl douchesysteem van Grohe. Je past zo heel makkelijk de sterkte van de waterstraal aan, de straalsoort (van heel zacht over energiegevend tot ontspannend) en de temperatuur van het water.

ZeDreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie in en rond Schoten!

Geven deze foto’s van deze badkamerrenovatie in Schoten u ook zin om uw badkamer te laten renoveren? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

Foto’s badkamerrenovatie Schoten:

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in of rond Schoten?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu