Badkamerrenovatie Kasterlee

2 badkamers ineens!

badkamerrenovatie Kasterlee - ZedrenoVoor deze klanten renoveerden we in één keer hun twee badkamers. Deze klanten zijn voor heel strak en hypermodern gegaan, in beide badkamers. Toch zijn er verschillen in materialen.

Tegels met betonlook

In de grote badkamer kozen deze klanten voor grote wandtegels met betonlook (60 op 30). Op de vloer legden we dezelfde tegels maar dan in een vierkant formaat. Megategels zijn een hype momenteel, maar toch hebben ze ook een tijdloze uitstraling. En ze zorgen ervoor dat uw ruimtes groter lijken. Toch wel een pluspunt, zeker als u een kleine badkamer heeft.

Designkranen van Vola

De inloopdouche van 80 op 90 is ruim en luxueus. De strakke kranen zijn van Vola. Let ook op de heel bijzondere staafvormige douchekop. Vola is een begrip in de wereld van design en kranen. Scandinavisch ontwerpen die al meer dan 40 jaar in Denemarken worden ontworpen en gemaakt. Vola combineert Scandinavisch vakmanschap en moderne technologie. Hun kranen zijn tijdloos en duurzaam.

Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad ademt luxe en exclusiviteit uit. En bovendien zit en ligt het heerlijk door zijn ronde, anatomische vormen. Niet alleen een streling voor het oog, maar vooral zalig om hierin een bad te nemen.

Toilet van Catalano met afneembare bril

Het toilet is van het merk Catalano. Niet alleen qua look en aflijning een sierlijk en bevallig toilet. Ook nog eens reuzehandig door de afneembare bril. Uw toilet blijft zo altijd proper.

ZeDreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie in en rond Kasterlee!

Geven deze foto’s van deze badkamerrenovatie in Kasterlee u ook zin om uw badkamer te laten renoveren? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

Foto’s badkamerrenovatie Kasterlee:

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in of rond Kasterlee?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu