Badkamerrenovatie s’-Gravenwezel

Foto’s badkamerrenovatie ’s-Gravenwezel:

Badkamerrenovatie in s’-Gravenwezel

badkamerrenovatie 's Gravenwezel - ZedrenoOp ons programma stond onlangs deze badkamerrenovatie in een villa in ‘s-Gravenwezel. Het koppel dat de woning had gekocht, had meteen een stevige verbouwing gepland en daar zat natuurlijk ook de badkamer bij. Om onze klant volledig te ontlasten van bouwperikelen hebben we ook hier de oude badkamer volledig uitgebroken.

Geen bouwhinder voor de klant

We doen dit altijd met zo weinig mogelijk stof, vuil en overlast voor de klant. We plakken de ruimte af met een stofdeur, zorgen voor een container voor de deur waar alle afval in verzameld wordt. En als wij naar huis gaan, merkt onze klant zo goed als niet dat wij er die dag geweest zijn. Want we laten alles netjes achter.

Strak design in deze gerenoveerde badkamer

Deze badkamer is een combinatie van strak design met warme materialen en doordachte kleurcombinaties. Deze klant wou niet zomaar een gerenoveerde badkamer: ze wilden iets bijzonder. En dat heeft ZeDreno hen gegeven.

Wastafelmeubel en kolomkast in houtimitatie

Het wastafelmeubel en de kolomkast zijn houtimitaties: Dark Oak van Detremmerie. Je krijgt het warme gevoel van hout, zonder rekening te moeten houden met de nadelen ervan. Want hout in een badkamer is niet zo’n goed idee, omdat vele houtsoorten sterk krimpen en uitzetten onder invloed van warmte en vochtigheid. Dit meubel in houtimitatie is zo een heel stijlvol en heel praktisch alternatief voor een houten wastafel.

Zwart als leidraad voor het kraanwerk

Zwart is de leidraad in deze moderne badkamer. Het zwarte kraanwerk is echt design van Vola A/S, een gerenommeerd Deens familiebedrijf dat al sinds 1873 bestaat. Het zwart trokken we ook door in de zwarte stopcontacten. En zelfs het zwarte raam heeft ZeDreno mooi geïntegreerd in deze sfeervolle badkamerrenovatie. Let ook op de zwarte radiator van Vasco (die trouwens in nog heel wat kleuren verkrijgbaar is).

Strakke spiegel met wandverlichting

Een blikvanger is ongetwijfeld de strakke spiegel met ingebouwde wandverlichting. Ideaal om je ’s morgens te scheren of make-up aan te brengen. Handig is ook de dubbele ‘solid mat’ wasbak van Detremmerie.

Keramische tegels met betonlook

De tegels zijn keramisch en hebben een stoere en coole betonlook. We kozen samen met onze klanten de tegels van hun dromen bij Azuleo. Op de muren gingen we voor formaat 45/90. Op de vloer past deze tegel met betonlook perfect in formaat 60/60.

ZeDreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie in en rond ‘s-Gravenwezel!

Geven deze foto’s van deze badkamerrenovatie in ‘s-Gravenwezel u ook zin om uw badkamer te laten renoveren? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in of rond ’s-Gravenwezel?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu