Badkamerrenovatie Schilde

Badkamerrenovatie met deadline

Op deze badkamerrenovatie stond echt een deadline. Een deadline die we moesten halen want het ging om een baby! Het jonge koppel voor wie we deze badkamerrenovatie uitgevoerd hebben, wou alles heel graag klaar hebben voor hun baby kwam. Uiteraard is ons dat gelukt. Als ZeDreno iets belooft, dan doen we het ook. Ons houden aan de afspraken met onze klanten, dat vinden we heel belangrijk. Of er nu een baby komt, of niet.

Zwart-witte hypermoderne badkamer

Temeer is het resultaat heel geslaagd. Zwart-wit vormt de ‘rode’ draad in deze hypermoderne badkamer. De tegels zijn keramisch en een imitatie van carraramarmer. Carrara is een heel mooi marmer, maar ook heel fragiel. U krijgt er makkelijk vlekken op die je niet meer kan verwijderen. Dat probleem stelt zich niet met deze keramische tegels. En niemand die het verschil merkt…

Zwart kraanwerk van Nobili

Blikvangers zijn ongetwijfeld ook de zwarte kranen van Nobili. Nobili is een prachtig exclusief designmerk dat alleen bij Desco te krijgen is. En exclusief betekent in het geval van Nobili niet alleen kwalitatief en betrouwbaar, maar ook budgetvriendelijk!

Materiaalkeuze: advies van ZeDreno

Wij geven u trouwens graag advies over de materiaalkeuze voor uw nieuwe badkamer. En daarom gaan we zelfs met u mee naar de groothandel: Desco of Van Marcke, tegels kiezen bij Azuleo of een andere tegelwinkel. Bovendien kunnen wij dan de materialen voor u aankopen en betaalt u maar 6% btw in plaats van 21%. U vaart er dus ook financieel wel bij.

Stijlvol bad met ronde rand

Ook het bad is heel stijlvol met de ronde rand aan de buitenkant en de subtiele tegels errond die vermijden dat de muur nat wordt. Aan het bad hebben we een zwarte thermische kraan en handsproeier van Nobili ingebouwd.

Spiegel met ingebouwde randverlichting

Het witte badkamermeubel heeft een strakke belijning en een uitgesproken moderne look. Heel knap is de spiegel met ingebouwde randverlichting.

ZeDreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie in en rond Schilde!

Geven deze foto’s van deze badkamerrenovatie in Schilde u ook zin om uw badkamer te laten renoveren? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

Foto’s badkamerrenovatie Schilde:

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in of rond Schilde?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu