Badkamerrenovatie Schoten

Badkamer uitbreken

Voor deze klanten uit Schoten hebben we eerst de oude badkamer uitgebroken. Dat doen we altijd zo ‘netjes’ mogelijk. We plakken alles zoveel mogelijk af, zorgen voor een stofdeur (plastic deur met rits die vermijdt dat het stof in heel uw huis verspreidt) en we ruimen alle afbraakmateriaal zorgvuldig op. Zo is uw oude badkamer in een mum van tijd uitgebroken én kan het echte werk beginnen.

Inloopdouche met deels mat glas

Deze klant uit Schoten wou een grote inloopdouche. We plaatsten ze strategisch in de hoek zodat de kleine ruimte van deze badkamer onder het schuine dak toch optimaal benut werd. De douchebak is van composiet: een sterk materiaal dat heel lang meegaat en goed bestand is tegen kalk. De klant koos voor een matte glasstrook die voor extra privacy zorgt.

Keramische tegels met uitzicht natuursteen

Bij deze badkamerrenovatie in Schoten kozen de klanten voor een eerder klassieke en landelijke stijl. De tegels zijn keramisch, maar wat uitzicht betreft lijken ze net marmer of natuursteen. Aan de wanden plaatsen we keramische tegels in beige teint van 30×60 in wildverband. En op de vloer legden we dezelfde tegels, maar dan in 60×60 formaat.

Witte radiotor van Vasco en strak hangtoilet

Opvallend is ook de mooie witte designradiotor van Vasco. Het hangtoilet is een wit, rond model van gerenommeerde Italiaans merk Catalano.

Klassieke wastafel met retrokraan

Samen met onze klanten kozen we voor een donker badkamermeubel met klassieke look. Bijhorend kozen ze voor een retrokraan.

 ZeDreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie in en rond Schoten!

Geven deze foto’s van deze badkamerrenovatie in Schoten u ook zin om uw badkamer te laten renoveren? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

Foto’s badkamerrenovatie Schoten:

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamerrenovatie?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu