Badkamerrenovatie Vosselaar

Nieuwe badkamer in nieuwbouw

badkamerrenovatie VosselaarDeze klant in Vosselaar had niet echt behoefte aan een badkamerrenovatie. Hij had immers pas gebouwd. Dit is dus een volledig nieuwe badkamer in een nieuwbouw. Ook voor een nieuwe badkamer in een nieuw huis of nieuw appartement kunt u uiteraard bij ZeDreno terecht!

Strak, strakker, strakst

Deze klant uit Vosselaar heeft een heel moderne villa gebouwd en wou daarbij een passende badkamer met dezelfde stijlvolle, strakke, moderne look.

Vierkant als blikvanger

Rechtlijnig, zo kun je deze nieuwe badkamer wel noemen. De klant koos telkens voor strakke, rechte lijnen. Zo zijn ook de kranen vierkant, de doorspoelknop van het toilet en het toilet zelf heeft ook een vierkante vorm. Opvallend detail is ook de vierkante regendouche.

Grijze vierkanten tegels

De grijze tegels van 30×90 creëren een koele sfeer. De vloertegels komen uit dezelfde serie maar hebben een vierkant formaat. Mooi gecombineerd met de glanzende antraciet wastafel en de witte kolomkasten.

Handige plaatsing radiator

De radiator is handig geplaatst: vlak naast de douche. Makkelijk om de handdoek erover te hangen voor het douchen en na het douchen om te drogen.

Kleine ruimte optimaal benut

De ruimte van deze badkamer is beperkt. We hebben meegedacht met de klant om de kleine ruimte zo goed mogelijk te benutten. Geen enkel hoekje is verloren gegaan en met een slimme plaatsing en handige meubels geeft deze kleine badkamer toch een ruimtelijk gevoel. De goed geplaatste verlichting in het vals plafond draagt daar ook toe bij.

Zedreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie of nieuwe badkamer in en rond Vosselaar!

Geven deze foto’s van deze nieuwe badkamer in Vosselaar u ook zin om uw badkamer te laten renoveren of een nieuwe badkamer te laten plaatsen? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

Foto’s badkamerrenovatie Vosselaar:

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in of rond Vosselaar?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu