Badkamerrenovatie Zoersel

Oude badkamer eruit

badkamerrenovatie ZoerelVoor deze klant uit Zoersel gooiden we eerst de oude badkamer eruit voor we aan het renoveren gingen. U hoeft bij ZeDreno niks zelf te doen. In een mum van tijd hebben we uw oude bad, douche, wasbak en toilet eruit gehaald. Ook uw verouderde tegeltjes breken we snel én proper af. Want voor we beginnen breken, plakken we alles zorgvuldig af en zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk stof en vuil in uw woning heeft.

Inloopdouche met tegels in natuursteen

Deze klant uit het landelijke Zoersel koos voor zijn badkamerrenovatie grote natuurstenen tegels in een prachtige, warme beige kleur. De vloer is dezelfde natuursteen, maar in een ander formaat. Let op de mooi ingewerkte carrodrain voor de waterafvoer.

Zwarte inbouwkranen als blikvanger

De zwarte inbouwkranen van Dornbracht zijn een strakke blikvanger in deze gerenoveerde badkamer. Ze geven de ruimte een moderne look. Een stijlvolle combinatie met de beige natuursteen. Het zwarte antraciet glas van de inloopdouche onderstreept nog eens de hedendaagse look van deze badkamerrenovatie.

Donkere designradiotor en strak hangtoilet

Opvallend is ook de designradiator van Vasco met donkere voorplaat. Het hangtoilet is een fraai model van het gerenommeerde Italiaanse merk Catalano. Beiden hebben een moderne look & feel en passen bij de andere strakke elementen van deze badkamer.

Donker badkamermeubel in wengé

Samen met onze klant kozen we voor een donker badkamermeubel en hangkast in wengé look. De indirecte verlichting achter de spiegel zorgt voor een zacht en aangenaam licht in deze sfeervolle ruimte.

Zedreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie in en rond Zoersel!

Geven de foto’s van deze badkamerrenovatie in Zoersel u ook zin om uw badkamer te laten renoveren? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw vrijblijvende offerte vandaag nog aan!

Foto’s badkamerrenovatie Zoersel:

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in en rond Zoersel?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu