Renovatie badkamer Ekeren

Stofvrij met stofdeur van ZeDreno

badkamerrenovatie ZeDreno

Dit rijhuis in Ekeren werd grondig gerenoveerd door de nieuwe bewoners: een koppel jonge veertigers met een eigentijdse smaak. Eerst braken we de oude badkamer volledig uit. Zoals we dat gewoonlijk doen: snel en efficiënt. En zo goed als stofvrij, want we plakken alles zorgvuldig af en werken we met een stofdeur (een plastic deur voor uw badkamer die we met een rits openen en sluiten). Zo heeft u heel weinig stof in uw leefruimtes.

Badkamermeubel met opbouwlavabo van Galassia

Bij ZeDreno halen we alles uit de kast om uw badkamerruimte zo goed mogelijk te benutten. Ook als het om een kleine ruimte gaat. Dat was bij deze badkamerrenovatie het geval. We kozen samen met de klanten voor een badkamermeubel met een enkele, maar prachtige opbouwlavabo. Deze mooie kom is van het Italiaanse designmerk Galassia. Een echte blikvanger.

Badkamermeubel in houtimitatie

Het badkamermeubel is een stijlvolle houtimitatie van Detremmerie. De indirecte verlichting in de glazen badkamerkast bovenaan en onderaan zorgt voor een intieme sfeer. We werkten overal met inbouwkranen. Dat oogt niet alleen mooier, het is ook een pak praktischer om schoon te maken. Let ook op de mooie design badkameraccessoires. Ze vervolledigen het strakke karakter van deze badkamer.

Prachtige wandtegels van Porselanosa en accentmuur met betonlook

De wandtegels en vloertegels vormen één geheel. Het zijn porseleinen tegels van Porselanosa: makkelijk in onderhoud en prachtige look. Aan de wanden plaatsten we tegels van 30cm breed op 1m lang. De grote tegels laten de badkamer zo groter, en breder lijken. Heel geslaagd is ook de accentmuur in de inloopdouche. De tegels hebben allemaal een betonlook, maar ze hebben niet de nadelen van echte beton.

Praktisch toilet van Catalano

Het toilet van Catalano wordt vaak door onze klanten gekozen omwille van zijn bevallige en afgelijnde vorm. Een ander pluspunt? De toiletbril is afneembaar. Dat maakt het zo makkelijk om het toilet grondig schoon te maken!

Loodgieterswerk, sanitair en elektriciteit door ZeDreno

ZeDreno plaatste ook het vals plafond, zorgde voor al het loodgieterswerk en elektriciteit in deze gerenoveerde badkamer. Zo hoefden de bewoners zich om niks te bekommeren en werd alles door één partij tot in de puntjes verzorgd: het team van ZeDreno. Zorgeloos je badkamer renoveren is met ZeDreno een vanzelfsprekendheid…

ZeDreno zorgt ook voor uw badkamerrenovatie in en rond Ekeren!

Geven de foto’s van deze badkamerrenovatie in Ekeren u ook zin om uw badkamer te laten renoveren? ZeDreno innoveert en renoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid in amper 10 werkdagen. En voor uw kleinere renovatie hebben we nog minder tijd nodig. Maak uw badkamerdroom waar en vraag uw gratis offerte vandaag nog aan!

Foto’s badkamerrenovatie Ekeren:

Ook een badkamerrenovatie in 10 werkdagen in of rond Ekeren?
Bel ons vandaag nog op 0487 15 00 15
Of mail ons:

Menu