Badkamerrenovatie
in Antwerpen

Badkamerrenovatie in regio Antwerpen

Een betrouwbare partij voor uw badkamerrenovatie in de regio Antwerpen? Uw badkamer perfect gerenoveerd in amper 10 werkdagen of minder? Een zorgeloze badkamerrenovatie met een perfect resultaat? Zedreno is uw trouwe partner in badkamerrenovatie. Ons team bestaat uit vakmensen die expert zijn in renovatiewerken. Samen hebben wij al tal van badkamers gerenoveerd in de regio Antwerpen en ver daarbuiten.

Uw badkamerrenovatie van a tot z

Wij zorgen voor een zorgeloze badkamerrenovatie. Het enige wat u moet doen is … genieten. Wij nemen alles uit handen. Van de afbraakwerken, het uitbreken van oude leidingen en elektriciteit, het verwijderen van oude tegels tot het installeren van uw nieuwe inloopdouche, uw bad en badkamermeubel, de verlichting, de nieuwe tegels en vloer en de schilderwerken. U kan gerust zijn: uw badkamer is in goede handen.

Uw huidige badkamer vernieuwen?
Of een nieuwe badkamer laten plaatsen?

Zedreno plaatst uw droombadkamer. Wij innoveren uw badkamer met passie en gedrevenheid.

Waarom kiezen voor Zedreno in Antwerpen?

Nieuwe badkamer plaatsen in Antwerpen

U kan ook bij Zedreno terecht voor de plaatsing van een compleet nieuwe badkamer. We bekijken graag uw project en adviseren u over de plaatsing van uw bad, uw douche, uw badkamermeubel, de keuze van de tegels en de vloeren, …

Onze missie? Uw tevredenheid!

De heer Franky V.M. uit Antwerpen liet zijn badkamerrenovatie over aan Zedreno en had erna alleen maar positieve woorden over ons: “Een vlotte communicatie, perfecte uitvoering en dagelijkse opvolging van de zaakvoerders zorgen voor de ideale badkamerrenovatie. Dit team is een echte aanrader.”

Prijs van een badkamerrenovatie

Graag weten wat uw badkamerrenovatie kost? Wij maken gratis een vrijblijvende offerte voor u op. Zo weet u precies wat u welke kosten u kan verwachten. U kan bij Zedreno altijd rekenen op een correcte prijs voor kwalitatief werk en top materiaal.

Regio Antwerpen en ver daarbuiten

Wij doen badkamerrenovaties in heel Antwerpen. Wij zijn actief in de gemeentes Merksem, Schoten, Kapellen, Brasschaat, Wommelgem, Wijnegem, Ranst, Brecht, Wuustwezel, Malle, Zoersel, Grobbendonk, Lier, Duffel, … en nog zoveel meer.