Renovatiepremies badkamerrenovatie

Renovatiepremies badkamerrenovatie

Droom je van een nieuwe badkamer? Renovatiepremies voor sanitair brengen je al een stap dichterbij. Bij Zedreno regelen wij de aanvraag van je renovatiepremies, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en moeiteloos binnen je renovatiebudget blijft.

Laat jouw renovatiepremies over aan een expert

Renoveren met renovatiepremies

Renovatiepremies voor sanitair

Een geslaagde badkamerrenovatie kan behoorlijk prijzig zijn, maar gelukkig zijn er verschillende premies beschikbaar om de prijs te drukken. Enkele voorbeelden waarvoor je in aanmerking kan komen, zijn onder andere:

Vlaamse aanpassingspremie

In Vlaanderen is er een aanpassingspremie voor badkamerrenovaties die ouderen en mensen op leeftijd helpen om langer in hun eigen huis te blijven wonen. De premie biedt een gedeeltelijke terugbetaling van de kosten.

Mijn VerbouwPremie sanitair

Wil je een grondige badkamerrenovatie uitvoeren of investeren in een zonneboiler of warmtepomp(boiler)? De Vlaamse Overheid biedt de ‘Mijn Verbouwpremies’ voor sanitair aan. Afhankelijk van je inkomen en situatie, ontvang je een premie tussen 35% en 50% van de goedgekeurde facturen voor je badkamer.

Verlaagd btw-tarief

Leuk extraatje: Bij een badkamerrenovatie profiteer je van een verlaagd btw-tarief. Als je aan alle voorwaarden voldoet, betaal je voor zowel materiaal- als arbeidskosten slechts 6% (in plaats van 21%).

Recht op een premie voor je badkamerrenovatie?

Klaar voor je nieuwe badkamer? Zedreno helpt je niet alleen renoveren, maar levert ook advies en begeleiding bij de aanvraag van premies voor je badkamerrenovatie.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of om jouw droombadkamer te bespreken.