Renovatiepremies badkamerrenovatie

Renovatiepremies badkamerrenovatie

Droomt u van een nieuwe badkamer? Renovatiepremies voor sanitair brengen u al een stap dichterbij. Bij Zedreno regelen wij de aanvraag van uw renovatiepremies, zodat u u nergens zorgen over hoeft te maken en moeiteloos binnen uw renovatiebudget blijft.

Laat uw renovatiepremies over aan een expert

Renoveren met renovatiepremies

Renovatiepremies voor sanitair

Een geslaagde badkamerrenovatie kan behoorlijk prijzig zijn, maar gelukkig zijn er verschillende premies beschikbaar om de prijs te drukken. Enkele voorbeelden waarvoor u in aanmerking kan komen, zijn onder andere:

Vlaamse aanpassingspremie

In Vlaanderen is er een aanpassingspremie voor badkamerrenovaties die ouderen en mensen op leeftijd helpen om langer in hun eigen huis te blijven wonen. De premie biedt een gedeeltelijke terugbetaling van de kosten.

Mijn VerbouwPremie sanitair

Wilt u een grondige badkamerrenovatie uitvoeren of investeren in een zonneboiler of warmtepomp(boiler)? De Vlaamse Overheid biedt de ‘Mijn Verbouwpremies’ voor sanitair aan. Afhankelijk van uw inkomen en situatie, ontvangt u een premie tussen 35% en 50% van de goedgekeurde facturen voor uw badkamer.

Verlaagd btw-tarief

Leuk extraatje: Bij een badkamerrenovatie profiteert u van een verlaagd btw-tarief. Als u aan alle voorwaarden voldoet, betaalt u voor zowel materiaal- als arbeidskosten slechts 6% (in plaats van 21%).

Recht op een premie voor uw badkamerrenovatie?

Klaar voor uw nieuwe badkamer? Zedreno helpt u niet alleen renoveren, maar levert ook advies en begeleiding bij de aanvraag van premies voor uw badkamerrenovatie.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of om uw droombadkamer te bespreken.