Prijs badkamerrenovatie

Wat kost een nieuwe badkamer?

U kan uw badkamer zo goedkoop of zo duur samenstellen als u zelf wilt. Alles hangt af van de materialen die u kiest voor uw nieuwe badkamer. Gaat u voor duurzame kranen en een design badkamermeubel? Of bent u opzoek naar een budgetvriendelijk alternatief en wilt u de kosten van uw nieuwe badkamer liever beperken.

Wij hebben voor ieder project een voorstel op maat. Zedreno hanteert duidelijke en transparante prijzen en houdt altijd rekening met uw budget om de prijs van uw badkamer te bepalen.

Gemiddelde kosten

Bent u overtuigd voor een complete badkamerrenovatie? Maar heeft u graag vooraf een idee van de gemiddelde badkamerrenovatie prijs? Bij Zedreno kan uw badkamerrenovatie al vanaf 20 000 euro. De meeste projecten schommelen tussen 20 000 euro en 25 000 euro. U kan bij Zedreno altijd rekenen op een correcte prijs voor een professioneel gerenoveerde badkamer.

Wilt u een voorstel voor uw badkamerrenovatie?

Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvende offerte.

Kwalitatieve materialen voor de interessantste prijs

Indien u dat wenst bezoeken wij samen met u de groothandel om de materialen voor uw nieuwe badkamer te kiezen. Wij kunnen u ter plaatse adviseren over de beste materialen voor de interessantste prijs. We factureren deze materialen tegen een verlaagd btw-tarief van 6%.

Totaalaanpak van uw badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie is een aanzienlijk project. Onze vakmensen beginnen met de afbraakwerken van uw oude badkamer, we leggen nieuwe waterleidingen of verplaatsen uw oude waterleidingen, we vernieuwen de elektriciteit, … Ook deze werken nemen wij graag voor onze rekening. U krijgt altijd een volledige kostprijs voor uw badkamer. In deze prijs zitten volgende kosten inbegrepen:

Wij ontzorgen u volledig van alle werken die nodig zijn om tot een geslaagde badkamerrenovatie te komen. Dankzij onze totaalaanpak hoeft u maar op één partij beroep te doen. Hierdoor volgen de werkzaamheden elkaar efficiënt op.

Ook inbegrepen in de kosten: een perfecte timing

Wij bouwen of verbouwen uw droombadkamer in 14 dagen. Onze service en ons vakmanschap zit ook helemaal inbegrepen in de prijs. Zedreno werkt volgens een gedetailleerd stappenplan. Zo weet u op voorhand waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. U kan rekenen op ons vakmanschap voor een professionele afwerking. Na de renovatiewerken nemen we ons afval terug mee. Met onze stofdeuren verhinderen we dat uw huis vol stof ligt tijdens de renovatie. Zodra wij de deur uit zijn is uw badkamer proper en klaar voor gebruik. Vanaf dan kan u helemaal ontspannen in uw prachtig gerenoveerde badkamer.

Kostprijs? Ontvang uw offerte op maat!

Het makkelijkst ontdekt u de kostprijs van uw droombadkamer met een vrijblijvende en gratis offerte. Wij komen langs om alles op te meten en te luisteren naar wat u wilt. Vervolgens bezorgen we u geheel vrijblijvend onze offerte. Zo weet u meteen de kostprijs van uw nieuwe badkamer.

Wilt u een voorstel voor uw renovatie of verbouwing?

Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvende offerte.