Onze werkwijze

Onze werkwijze: zo pakken wij uw badkamerrenovatie aan

Uw badkamerrenovatie daarvoor gaat u best niet met de eerste de beste in zee. Bij Zedreno werken we al jarenlang volgens een vast stappenplan. In elke stap werken we nauw en persoonlijk met u samen. Dat is onze beproefde manier om badkamerrenovaties succesvol uit te voeren.

1. Eerste contact

U komt bij ons langs of neemt geheel vrijblijvend telefonisch of via e-mail contact met ons op om een afspraak in te plannen.

2. Plaatsbezoek

Onze interieurarchitect komt bij u op bezoek om alles op te meten en te luisteren naar uw verhaal. Wat zijn uw wensen en verlangens? Hoe kunnen wij u helpen?

3. Ontwerp en offerte

Op basis van de wensen die besproken werden in het plaatsbezoek wordt een 3D-ontwerp mét grondplan opgesteld. Dit ontwerp ziet er bijzonder realistisch uit, u ziet de badkamer alsof ze al bij u geïnstalleerd is.

U komt bij ons langs en krijgt ook de concrete prijsofferte met suggesties over materialen en toestellen. Alles wordt gedetailleerd overlopen.

4. Aan de slag

Na bevestiging maken we een nieuwe afspraak om de details van de badkamer af te spreken. Ook de tegelvloer, de keuze van de kranen en andere fijnafstemmingen kunnen worden besproken.

Daarbij wordt de prijsofferte voortdurend aangepast zodat u steeds een juist idee van de prijs hebt.

U wordt zo veel begeleid als u wilt.

5. Uit handen

Nu is het keuzewerk voor u voorbij en kan u alles aan ons overlaten. Wij zorgen voor de planning, de projectopvolging en lichten u daar steeds bij in.

Wij voeren de badkamerrenovatie uit tot in de de puntjes. Terwijl we u zo veel mogelijk ontlasten. U hoeft alleen maar te ontspannen.

6. Oplevering

Wij leveren de werken op en zorgen ervoor dat we alles netjes achterlaten. Wij horen graag wat u ervan vindt. U bent klaar om te genieten met volle teugen van uw nieuwe badkamer.

Uw badkamerrenovatie in detail bespreken?

Wilt u meer informatie of hebt u nog vragen over onze werkwijze?
Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.