Badkamerrenovatie

Totaalaanpak van uw badkamerrenovatie

Wij renoveren uw badkamer van de vloer tot het plafond. Onze vakmensen gaan voor de totaalaanpak. U kan op ons rekenen, wij zorgen voor alles.

Uw droombadkamer in 14 dagen

Zedreno plaatst een volledig nieuwe badkamer in 14 dagen. Is uw badkamerproject bijzonder uitgebreid? Dan licht Zedreno u op voorhand in over de langere werktijd. Zo weet u altijd perfect waar u aan toe bent. Onze missie? Uw badkamer tot in de puntjes verbouwen. Zo kan u na enkele dagen al heerlijk ontspannen in uw droombadkamer.

Dit zeggen onze klanten

Uw badkamer verbouwen in vertrouwen

De renovatie van uw badkamer is een hele onderneming. We starten met het uitbreken van uw oude badkamer. Vervolgens vernieuwen we uw sanitair en verwarming. We passen de elektriciteit aan, chappen, plaatsen gyprocwanden of bezetten uw muren en leggen uw nieuwe vloer en tegels. Daarna plaatsen we uw nieuw bad, douche, badkamermeubel en kraanwerk en schilderen we alles netjes. We zorgen voor een professionele afwerking tot in de puntjes. Totaalrenovatie van uw badkamer is onze specialiteit, daar kan u op vertrouwen.

Een mobiele badkamer tijdens de werken

Terwijl we uw droombadkamer bouwen, hoeft u niet zonder badkamer te zitten. We zorgen voor een handige en praktische mobiele badkamer in uw tuin of op uw oprit, zodat u ook tijdens de werken een deugddoend bad of verwikkende douche kunt nemen.

Zedreno renoveert met zin voor perfectie

Maatwerk uit eigen atelier

Hebt u speciale wensen, speciale afmetingen, of wilt u een uiterst persoonlijke toets aan uw badkamer, dan is het maatwerk uit eigen atelier iets voor u. Daarbij leggen we de lat bijzonder hoog en maken de meubels met de meeste zorg met kwaliteit op uw maat. Zo kunt u zorgeloos en lang van uw badkamer genieten. We besteden veel aandacht aan detail en maken gebruik van uitsluitend kwalitatieve systemen en materialen. Welke badkameruitdaging u ons ook voorlegt, we gaan ze graag aan.

Ook kleinere badkamerrenovaties

Een kleine badkamer plaatsen? Wij gaan niet enkel voor grote renovaties. Ook een klein project voeren wij met dezelfde passie en gedrevenheid uit.

Prijs van een badkamerrenovatie

Welke kosten kan u verwachten als u uw badkamer laat verbouwen? De kosten van een badkamerrenovatie worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals de grootte van uw badkamer en de materialen die u kiest. Zedreno bij elk project ter plaatse uw badkamer inspecteren. Zo kunnen wij de kosten goed op voorhand kunnen inschatten en u een interessante offerte voorleggen.

Regio Antwerpen en ver daarbuiten

Wij verbouwen in heel Antwerpen en ver daarbuiten. Limburg, Oost-Vlaanderen en Brabant? Geen enkel project is voor ons te ver weg. Wij zijn actief in de gemeentes Merksem, Schoten, Kapellen, Brasschaat, Wommelgem, Wijnegem, Ranst, Brecht, Wuustwezel, Malle, Zoersel, Grobbendonk, Lier, Duffel, … en nog zoveel meer.