Badkamerrenovatie?
ZeDreno plaatst de badkamer van uw dromen!

Uw bestaande badkamer vernieuwen? Of pas gebouwd en een complete, nieuwe badkamer laten plaatsen? Of misschien heeft u enkel een douche renovatie in gedachten? ZeDreno innoveert uw badkamer met passie en gedrevenheid!

Totale badkamerrenovatie is onze specialiteit

Wij renoveren uw badkamer van beneden tot boven en zorgen voor:

  • uitbreken van uw oude badkamer
  • sanitair en CV
  • bezetting en gyproc
  • betegeling
  • afwerking

 

Uw badkamer vernieuwen

ZeDreno plaatst een compleet nieuwe badkamer in 10 werkdagen. Een inloopdouche installeren doen we in een paar dagen tijd. Zo houden we het voor u zo comfortabel mogelijk. Wat we belangrijk vinden? Dat u tevreden bent op het einde van de rit en heerlijk kunt relaxen in uw nieuwe badkamer. ZeDreno plaatst uw nieuwe badkamer snel en efficiënt. Alles tot in de kleinste details en perfectie afgewerkt.

Uw badkamer verbouwen in vertrouwen

De renovatie van uw badkamer is een hele klus. Het begint al bij het uitbreken van uw oude badkamer. Vervolgens vernieuwen we uw sanitair en verwarming. We passen de elektriciteit aan, chappen, plaatsen gyprocwanden en leggen uw nieuwe vloer en tegels, plaatsen uw nieuw bad, douche, badkamermeubel en kraanwerk, bezetten alles netjes. Totaalrenovatie van uw badkamer is onze specialiteit.

ZeDreno badkamerrenovatie - badkamer verbouwen

Nieuwe badkamer in een aantal stappen

Met elke klant werken we volgens hetzelfde stappenplan. Zo weet u op voorhand waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Heldere afspraken en één enkel aanspreekpunt zijn de basis van onze werkwijze. Want net dat leidt tot een succesvolle renovatie van uw badkamer.

ZeDreno badkamerrenovatie - badkamer verbouwen

Complete badkamer in 10 werkdagen

Wij beloven u uw nieuwe badkamer in 10 werkdagen. Is uw badkamerproject bijzonder uitgebreid? Dan licht ZeDreno u op voorhand in over de langere werktijd. Zo weet u altijd perfect waar u aan toe bent.  Wij nemen alles op ons om uw badkamer tot in de puntjes te verbouwen.

 

Ook kleinere badkamerrenovaties

Een inloopdouche in plaats van uw oude douche? Of een toilet vervangen door een hangtoilet? Een kleine badkamer plaatsen in uw studentenkot of uw poolhouse? Wij gaan niet enkel voor grote renovaties. Ook uw klein project pakken we graag aan met dezelfde gedrevenheid en zin voor perfectie.

 

Badkamer renovatie kosten

Wat voor kosten kunt u verwachten als u uw badkamer laat verbouwen? Uiteraard hangen de kosten van een nieuwe badkamer van veel elementen af zoals de grootte van uw badkamer en de materialen die u kiest. ZeDreno komt altijd ter plaatse een kijkje nemen. Zo kunnen we de kosten heel goed op voorhand inschatten en u een interessante offerte voorleggen. Wij adviseren u  heel gericht en op maat over de keuze van de materialen en gaan met u mee kiezen als u dat wilt.

Hoe gaan we te werk?

Wij luisteren eerst naar uw verhaal! Wat heeft u precies nodig? Hoe kunnen wij u helpen? We komen altijd naar u toe, geheel vrijblijvend!

We maken helemaal gratis en vrijblijvend een gedetailleerde offerte voor u op. Zo weet u op voorhand wat u kunt verwachten tegen welke prijs.

U gaat in op onze offerte! Super! We spreken verder af hoe en wanneer en stellen voor u een timing op. We maken goede afspraken op voorhand: dat maakt het voor u prettig en geeft u zekerheid!

Als u dat wil, kiezen we samen alle materiaal in de toonzaal. We kunnen u vakkundig bijstaan met raad en daad.

Wij voeren de werken uit volgens plan en timing. Voor u: lay back and relax!

We leveren de werken op en horen graag van u wat u ervan vindt.

U geniet met volle teugen van uw nieuwe badkamer, gerenoveerde keuken, nieuwe tegels en vloer, uw efficiënte hoogrendementsketel,…

Regio Antwerpen: Merksem, Schoten, Wijnegem, Schilde, Kapellen, Sint-Job, …

Onze thuisbasis is Merksem, maar wij verbouwen in heel Antwerpen en ver daarbuiten. Limburg, Oost-Vlaanderen en Brabant nemen we er graag bij. U kunt op ons rekenen voor uw badkamerrenovatie, nieuw sanitair en verwarming, tegel- en vloerwerken, keukenrenovatie in de gemeentes Schoten, Merksem, Ekeren, Kapellen, Brasschaat, Wommelgem, Wijnegem, Ranst, Sint-Job-in-‘t-Goor, Brecht, Wuustwezel, Malle, Zoersel, Grobbendonk, Nijlen, Lier, Duffel, Kontich, Mortsel,…

Een vrijblijvende en gratis offerte voor uw badkamer?

Menu