Zedreno plaatst uw droombadkamer

Uw huidige badkamer vernieuwen? Of een nieuwe badkamer laten plaatsen? Wij innoveren uw badkamer met passie en gedrevenheid.

Totaalaanpak van uw badkamerrenovatie

Wij renoveren uw badkamer van de vloer tot het plafond. Onze vakmensen gaan voor de totaalaanpak. U kan op ons rekenen, wij zorgen voor alles.

  • uitbreken van uw oude badkamer
  • sanitair en CV
  • elektriciteit
  • bezetting en gyproc
  • betegeling
  • afwerking

Uw droombadkamer in 10 werkdagen

Zedreno plaatst een volledig nieuwe badkamer in 10 werkdagen. Is uw badkamerproject bijzonder uitgebreid? Dan licht Zedreno u op voorhand in over de langere werktijd. Zo weet u altijd perfect waar u aan toe bent. Onze missie? Uw badkamer tot in de puntjes verbouwen. Zo kan u na enkele dagen al heerlijk ontspannen in uw droombadkamer.

Uw badkamer verbouwen in vertrouwen

De renovatie van uw badkamer is een hele onderneming. We starten met het uitbreken van uw oude badkamer. Vervolgens vernieuwen we uw sanitair en verwarming. We passen de elektriciteit aan, chappen, plaatsen gyprocwanden of bezetten uw muren en leggen uw nieuwe vloer en tegels. Daarna plaatsen we uw nieuw bad, douche, badkamermeubel en kraanwerk en schilderen we alles netjes. We zorgen voor een professionele afwerking tot in de puntjes. Totaalrenovatie van uw badkamer is onze specialiteit, daar kan u op vertrouwen.

Een mobiele badkamer tijdens de werken

Terwijl we uw droombadkamer bouwen, hoeft u niet zonder badkamer te zitten.
We zorgen voor een handige en praktische mobiele badkamer in uw tuin of op uw oprit, zodat u ook tijdens de werken een deugddoend bad of verwikkende douche kunt nemen.

Maatwerk uit eigen atelier

Hebt u speciale wensen, speciale afmetingen, of wilt u een uiterst persoonlijke toets aan uw badkamer, dan is het maatwerk uit eigen atelier iets voor u. Daarbij leggen we de lat bijzonder hoog en maken de meubels met de meeste zorg met kwaliteit op uw maat. Zo kunt u zorgeloos en lang van uw badkamer genieten. We besteden veel aandacht aan detail en maken gebruik van uitsluitend kwalitatieve systemen en materialen. Welke badkameruitdaging u ons ook voorlegt, we gaan ze graag aan.

Ook kleinere badkamerrenovaties

Een kleine badkamer plaatsen? Wij gaan niet enkel voor grote renovaties. Ook een klein project voeren wij met dezelfde passie en gedrevenheid uit.

Prijs van een badkamerrenovatie

Welke kosten kan u verwachten als u uw badkamer laat verbouwen? De kosten van een badkamerrenovatie worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals de grootte van uw badkamer en de materialen die u kiest. Zedreno bij elk project ter plaatse uw badkamer inspecteren. Zo kunnen wij de kosten goed op voorhand kunnen inschatten en u een interessante offerte voorleggen.

Stappenplan voor uw nieuwe badkamer

We werken volgens een gedetailleerd stappenplan. Zo weet u op voorhand waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Heldere afspraken en een single point of contact waar u met al uw vragen terecht kan, dat vormt de sterke basis van ons traject. Benieuwd naar onze werkwijze?

Wij luisteren naar uw verhaal. Wat zijn uw wensen en verlangens? Hoe kunnen wij u helpen? Wij komen graag naar u toe. De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend.

We maken gratis en vrijblijvend een gedetailleerde offerte voor u op. Zo heeft u een duidelijk overzicht van wat u kan verwachten en tegen welke prijs.

U gaat akkoord met onze offerte? Super! Na uw goedkeuring stellen we voor u een planning op. We maken op voorhand goede afspraken, zodat u weet wat u wanneer kan verwachten.

Indien u dat wenst kan u de materialen voor uw badkamer of keuken in onze toonzaal komen kiezen. Wij staan u ter plaatse vakkundig bij met raad en daad.

Wij voeren de werken uit volgens de planning. U moet enkel ontspannen, wij doen de rest.

Wij leveren de werken op en horen graag wat u ervan vindt.

U geniet met volle teugen van uw nieuwe badkamer of uw gerenoveerde keuken.

Regio Antwerpen en ver daarbuiten

Wij verbouwen in heel Antwerpen en ver daarbuiten. Limburg, Oost-Vlaanderen en Brabant? Geen enkel project is voor ons te ver weg. U kan op ons rekenen voor uw badkamerrenovatie, nieuw sanitair en verwarming, tegel- en vloerwerken en keukenrenovatie. Wij zijn actief in de gemeentes Merksem, Schoten, Kapellen, Brasschaat, Wommelgem, Wijnegem, Ranst, Brecht, Wuustwezel, Malle, Zoersel, Grobbendonk, Lier, Duffel, … en nog zoveel meer.

Wilt u een voorstel voor uw renovatie of verbouwing?
Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvende offerte.

Menu