Over ons

Gedreven en gepassioneerd renoveren

Badkamer-, keuken- en totaalrenovaties zijn onze specialiteiten. Zedreno bestaat uit een ervaren team dat garant staat voor een unieke service en topkwaliteit. Hierdoor staan we dicht bij de mensen. We voeren immers zelf de werken uit en we staan u van harte bij met raad en daad. Een duurzame samenwerking begint met een goed gesprek. Wij luisteren graag naar uw wensen en verlangens en bepalen zo wat u precies nodig heeft.

Zedreno: zin voor perfectie

De tevredenheid van onze klanten is onze absolute prioriteit. Niet alleen met het eindresultaat, maar ook met onze manier van werken en de communicatie. Ontdek de waarden van ons bedrijf:

Onze stiptheid
Een woord is een woord. Wij komen altijd onze afspraken na. Indien we door omstandigheden verhinderd zijn, dan verwittigen wij u ruim op voorhand.

Onze properheid
Renoveren gaat altijd gepaard met stof. Wij gaan zorgvuldig te werk om de hinder voor u zoveel mogelijk te beperken. Ruimtes waar we door moeten passeren plakken we af. De ruimte waar we de renovatiewerken uitvoeren sluiten we af met een stofdeur.

Uw verhaal
Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar uw verhaal. Wat zijn uw wensen en verlangens? Hoe kunnen wij u helpen? Een duurzame samenwerking start met een goed gesprek.

Professionele afwerking
Wij zorgen voor een professionele afwerking tot in de kleinste details. Geen onafgewerkte plinten of randen. De afwerking speelt een belangrijke rol in het succes van uw renovatiewerken.

Kwalitatieve materialen

Onze vakmensen werken alleen met kwalitatieve materialen. Daarnaast volgen we ook regelmatig bijscholingen en extra opleidingen. Op die manier kunnen wij u altijd de nieuwste en modernste technieken aanbieden. Ons team wordt iedere keer sneller, beter en efficiënter. 

Transparantie over timing en verloop

U weet vooral perfect wanneer we aan uw renovatiewerken starten en wanneer de werken beëindigen. We werken met eigen vakmensen, zodat we geen rekening moeten houden met de planning van onderaannemers. U kan dus gerust zijn over de timing en het verloop van uw badkamer- of keukenrenovatie.

Eigen mensen en atelier

We beschikken over eigen interieurspecialisten en een eigen atelier. Zo hebben we 100% controle over uw badkamerrenovatie.

Al het werk wordt in ons eigen atelier uitgevoerd door onze eigen vakmensen, zonder onderaannemers. Zo kunnen we heel wat vooraf voorbereiden, produceren en afwerken. 

Ons team

Ons kantoor

Uw badkamerrenovatie realiseren?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.