Gedreven en gepassioneerd renoveren

Badkamer-, keuken- en totaalrenovaties zijn onze specialiteiten. Zedreno bestaat uit een ervaren team dat garant staat voor een unieke service en topkwaliteit. Hierdoor staan we dicht bij de mensen. We voeren immers zelf de werken uit en we staan u van harte bij met raad en daad. Een duurzame samenwerking begint met een goed gesprek. Wij luisteren graag naar uw wensen en verlangens en bepalen zo wat u precies nodig heeft.

Onze werkwijze

Wij luisteren naar uw verhaal. Wat zijn uw wensen en verlangens? Hoe kunnen wij u helpen? Wij komen graag naar u toe. De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend.

We maken gratis en vrijblijvend een gedetailleerde offerte voor u op. Zo heeft u een duidelijk overzicht van wat u kan verwachten en tegen welke prijs.

U gaat akkoord met onze offerte? Super! Na uw goedkeuring stellen we voor u een planning op. We maken op voorhand goede afspraken, zodat u weet wat u wanneer kan verwachten.

Indien u dat wenst kan u de materialen voor uw badkamer of keuken in onze toonzaal komen kiezen. Wij staan u ter plaatse vakkundig bij met raad en daad.

Wij voeren de werken uit volgens de planning. U moet enkel ontspannen, wij doen de rest.

Wij leveren de werken op en horen graag wat u ervan vindt.

U geniet met volle teugen van uw nieuwe badkamer of uw gerenoveerde keuken.

Zedreno: zin voor perfectie

De tevredenheid van onze klanten is onze absolute prioriteit. Niet alleen met het eindresultaat, maar ook met onze manier van werken en de communicatie. Ontdek de waarden van ons bedrijf:

Onze stiptheid
Een woord is een woord. Wij komen altijd onze afspraken na. Indien we door omstandigheden verhindert zijn, dan verwittigen wij u ruim op voorhand.

Onze properheid
Renoveren gaat altijd gepaard met stof. Wij gaan zorgvuldig te werk om de hinder voor u zoveel mogelijk te beperken. Ruimtes waar we door moeten passeren plakken we af. De ruimte waar we de renovatiewerken uitvoeren sluiten we af met een stofdeur. 

Kwalitatieve materialen
Onze vakmensen werken alleen met kwalitatieve materialen. Daarnaast volgen we ook regelmatig bijscholingen en extra opleidingen. Op die manier kunnen wij u altijd de nieuwste en modernste technieken aanbieden. Ons team wordt iedere keer sneller, beter en efficiënter. 

Uw verhaal
Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar uw verhaal. Wat zijn uw wensen en verlangens? Hoe kunnen wij u helpen? Een duurzame samenwerking start met een goed gesprek.

Professionele afwerking
Wij zorgen voor een professionele afwerking tot in de kleinste details. Geen onafgewerkte plinten of randen. De afwerking speelt een belangrijke rol in het succes van uw renovatiewerken.

Eigen plaatsingsdienst

Zedreno beschikt over een eigen plaatsingsdienst voor alle badkamer- en keukenrenovaties. Onze vakmensen zijn betrokken bij het hele proces van creatief ontwerp tot installatie. Hierdoor heeft u slechts één partner die alles voor u regelt en waar u met al uw vragen terecht kan.

Eigen vakmensen

Zedreno werkt met eigen vakmensen, die alle werken uitvoeren. Hierdoor hebben we meer controle over de planning van uw project. U kan erop rekenen dat wij onze planning correct nakomen. Duidelijke communicatie en goede afspraken vinden we namelijk net zo belangrijk als uw perfect afgewerkte renovatiewerken.

Transparantie over timing en verloop

U weet vooral perfect wanneer we aan uw renovatiewerken starten en wanneer de werken beëindigen. We werken met eigen vakmensen, zodat we geen rekening moeten houden met de planning van onderaannemers. U kan dus gerust zijn over de timing en het verloop van uw badkamer- of keukenrenovatie.

Bijscholing voor onze medewerkers

Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholingen en extra opleidingen. Op die manier kan Zedreno u altijd de nieuwste en modernste technieken aanbieden. Nog een extra garantie voor u, onze klant. U verdient namelijk het beste, en daar willen wij u bij helpen.

Ons kantoor

Regio Antwerpen en ver daarbuiten

Wij verbouwen in heel Antwerpen en ver daarbuiten. Limburg, Oost-Vlaanderen en Brabant? Geen enkel project is voor ons te ver weg. U kan op ons rekenen voor uw badkamerrenovatie, nieuw sanitair en verwarming, tegel- en vloerwerken en keukenrenovatie. Wij zijn actief in de gemeentes Merksem, Schoten, Kapellen, Brasschaat, Wommelgem, Wijnegem, Ranst, Brecht, Wuustwezel, Malle, Zoersel, Grobbendonk, Lier, Duffel, … en nog zoveel meer.

Wilt u een voorstel voor uw renovatie of verbouwing?
Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvende offerte.

Menu