ZeDreno? Gedreven en gepassioneerd renoveren!

Badkamerrenovatie en totaalrenovatie zijn onze specialisaties. ZeDreno is een team met zelfwerkende zaakvoerders. Dat maakt dat we dicht bij de mensen staan: letterlijk omdat we zelf de werken uitvoeren. Figuurlijk omdat we u van harte bijstaan met raad en daad. Alles begint met een goed gesprek. Zo luisteren we eerst graag naar wat u precies nodig heeft.

Onze werkwijze

Wij luisteren eerst naar uw verhaal! Wat heeft u precies nodig? Hoe kunnen wij u helpen? We komen altijd naar u toe, geheel vrijblijvend!

We maken helemaal gratis en vrijblijvend een gedetailleerde offerte voor u op. Zo weet u op voorhand wat u kunt verwachten tegen welke prijs.

U gaat in op onze offerte! Super! We spreken verder af hoe en wanneer en stellen voor u een timing op. We maken goede afspraken op voorhand: dat maakt het voor u prettig en geeft u zekerheid!

Als u dat wil, kiezen we samen alle materiaal in de toonzaal. We kunnen u vakkundig bijstaan met raad en daad.

Wij voeren de werken uit volgens plan en timing. Voor u: lay back and relax!

We leveren de werken op en horen graag van u wat u ervan vindt.

U geniet met volle teugen van uw nieuwe badkamer, gerenoveerde keuken, nieuwe tegels en vloer, uw efficiënte hoogrendementsketel,…

ZeDreno: Zin voor perfectie

Het is voor ons prioriteit dat onze klanten tevreden zijn. Niet alleen met het eindresultaat, maar ook met onze manier van werken en communiceren. Waar letten wij extra op?

Onze stiptheid: wij komen onze afspraken na. Een woord is een woord. Geraken we er toch niet op tijd of zijn we verhinderd? We verwittigen u op voorhand.

Onze properheid: renoveren gaat altijd gepaard met stof. We doen ons best om de hinder voor u zoveel mogelijk te beperken. Zo plakken we de ruimtes waar we door moeten passeren af. De ruimte waarin we renoveren sluiten we af met een stofdeur.

Wij werken alleen met kwalitatieve materialen. We volgen ook regelmatig opleidingen. Zo zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste en modernste technieken. Zo worden we nog beter, sneller en efficiënter!

We vinden het belangrijk naar u te luisteren. Wat wilt u? Wat zoekt u? Hoe kunnen we u helpen?

Details! De afwerking is zo bepalend voor het succes van uw project. Wij werken alles tot in de puntjes af: geen onafgewerkte plinten of randen, alles mooi afgekit en proper.

ZeDreno - zin voor perfectie
ZeDreno eigen plaatsingsdienst

Eigen plaatsingsdienst: al onze badkamerrenovaties doen wij zelf

ZeDreno beschikt over een eigen plaatsingsdienst. Omdat wij een volledig eigen team hebben – onze medewerkers werken in loondienst voor ons – doen wij al onze plaatsingen helemaal zelf. Dat komt u, onze klant, uiteraard ten goede.

Eigen vakmensen

Omdat we zelf met onze eigen vakmensen al onze werken uitvoeren, hebben we ook veel meer controle over onze planning. En kunt u erop rekenen dat wij wel degelijk ons aan onze planning houden. Duidelijke communicatie vinden we namelijk net zo belangrijk.

Gerust over timing en verloop van uw badkamerrenovatie

Vooraf weet u dus perfect wanneer we bij u starten en wanneer we de werken beëindigen. We werken immers bewust niet met onderaannemers die hun eigen planning hebben. Dat maakt dat u gerust kan zijn over het hele verloop en de timing van uw badkamerrenovatie of andere werken.

Bijscholing voor onze medewerkers

Omdat we ook zelf controle hebben over onze planning, kunnen we onze medewerkers ook laten bijscholen en extra opleidingen laten volgen. Op die manier werkt ZeDreno altijd met de nieuwste en modernste technieken. Nog een extra garantie voor u, onze klant!

Regio Antwerpen: Merksem, Schoten, Wijnegem, Schilde, Kapellen, Sint-Job, …

Onze thuisbasis is Merksem, maar wij verbouwen in heel Antwerpen en ver daarbuiten. Limburg, Oost-Vlaanderen en Brabant nemen we er graag bij. U kunt op ons rekenen voor uw badkamerrenovatie, nieuw sanitair en verwarming, tegel- en vloerwerken, keukenrenovatie in de gemeentes Schoten, Merksem, Ekeren, Kapellen, Brasschaat, Wommelgem, Wijnegem, Ranst, Sint-Job-in-‘t-Goor, Brecht, Wuustwezel, Malle, Zoersel, Grobbendonk, Nijlen, Lier, Duffel, Kontich, Mortsel,…

Een offerte voor uw renovatie, verbouwing?
Bel ons vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Menu