Renovatie van badkamers in Vlaams-Brabant

Uw badkamer renoveren in de regio Vlaams-Brabant

Is er in Vilvoorde, Zemst, Boortmeerbeek of een andere gemeente in Vlaams-Brabant een betrouwbare partij te vinden voor de perfecte renovatie van uw badkamer? Absoluut! De vakmensen van Zedreno zijn een expert in renovatiewerken en dus uw logische partner. We hebben al talloze renovaties van badkamers in Vlaams-Brabant en daarbuiten naadloos uitgevoerd.

Het ontwerp van uw badkamerrenovatie in gedetailleerd 3D

Onze interieurarchitecten zorgen voor een gedetailleerde 3D-tekening van de badkamer van uw dromen. Stemt dat ontwerp nog niet volledig aan op uw wensen, dan passen we het graag aan. We geven daarbij ook tips over de beste manier om van de aanwezige plaats gebruik te maken en die praktisch in te delen.

De renovatie van uw badkamer van begin tot eind

Tijdens de renovatie van uw badkamer hoeft u alleen maar te genieten. Wij nemen immers alles voor onze rekening: van afbraakwerken over oude tegels, oude leidingen en elektriciteit verwijderen tot het plaatsen van een nieuwe inloopdouche, meubel, bad en verlichting, maar ook een nieuwe vloer en tegels. Schilderen doen we indien nodig ook. Kortom, uw badkamer kan in geen betere handen zijn.

Waarom Zedreno in Vlaams-Brabant?

  • We zorgen voor de zorgeloze renovatie van uw badkamer van begin tot eind
  • We helpen u juiste materialen kiezen
  • Alles word professioneel en met oog voor detail afgewerkt.
  • We beschikken over een eigen team van vakmensen.
  • We hebben een eigen plaatsingsdienst en doen dus alles zelf.
  • Onze offerte is geheel gratis en vrijblijvend.
  • De renovatie van uw nieuwe badkamer wordt in 3D voorbereid.

Een nieuwe badkamer in Vlaams-Brabant

Zedreno plaatst ook graag uw compleet nieuwe badkamer. Samen overlopen we de badkamer van uw dromen. We geven daarbij advies over bad en douche, het meubel, welke tegels en vloeren enzovoort.

Wij zijn tevreden als u tevreden bent!

De heer Franky V.M. liet zijn badkamerrenovatie over aan Zedreno en had erna alleen maar positieve woorden over ons: “Een vlotte communicatie, perfecte uitvoering en dagelijkse opvolging van de zaakvoerders zorgen voor de ideale badkamerrenovatie. Dit team is een echte aanrader.”

Hoeveel het kost om uw badkamer te renoveren

We bieden u een gratis en vrijblijvende offerte zodat u precies weet hoeveel de renovatie van uw badkamer zal kosten. We staan voor een kwalitatieve uitvoering met topmateriaal.

Enkele renovaties van badkamers in Vlaams-Brabant:

Plant u een renovatie of verbouwing?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Menu