Badkamerrenovatie
in Vlaams-Brabant

Badkamerrenovatie in de regio Vlaams-Brabant

Is er in Vilvoorde, Zemst, Boortmeerbeek of een andere gemeente in Vlaams-Brabant een betrouwbare partij te vinden voor de perfecte renovatie van uw badkamer? Absoluut! De vakmensen van Zedreno zijn een expert in renovatiewerken en dus uw logische partner. We hebben al talloze renovaties van badkamers in Vlaams-Brabant en daarbuiten naadloos uitgevoerd.

De renovatie van uw badkamer van begin tot eind

Tijdens de renovatie van uw badkamer hoeft u alleen maar te genieten. Wij nemen immers alles voor onze rekening: van afbraakwerken over oude tegels, oude leidingen en elektriciteit verwijderen tot het plaatsen van een nieuwe inloopdouche, meubel, bad en verlichting, maar ook een nieuwe vloer en tegels. Schilderen doen we indien nodig ook. Kortom, uw badkamer kan in geen betere handen zijn.

Uw huidige badkamer vernieuwen?
Of een nieuwe badkamer laten plaatsen?

Zedreno plaatst uw droombadkamer. Wij innoveren uw badkamer met passie en gedrevenheid.

Waarom Zedreno in Vlaams-Brabant?

Een nieuwe badkamer in Vlaams-Brabant

Zedreno plaatst ook graag uw compleet nieuwe badkamer. Samen overlopen we de badkamer van uw dromen. We geven daarbij advies over bad en douche, het meubel, welke tegels en vloeren enzovoort.

 

Wij zijn tevreden als u dat bent!

De heer Franky V.M. liet zijn badkamerrenovatie over aan Zedreno en had erna alleen maar positieve woorden over ons: “Een vlotte communicatie, perfecte uitvoering en dagelijkse opvolging van de zaakvoerders zorgen voor de ideale badkamerrenovatie. Dit team is een echte aanrader.”

Hoeveel het kost om uw badkamer te renoveren?

We bieden u een gratis en vrijblijvende offerte zodat u precies weet hoeveel de renovatie van uw badkamer zal kosten. We staan voor een kwalitatieve uitvoering met topmateriaal.

Wij doen badkamerrenovaties in heel Vlaams-Brabant.