Badkamerrenovatie A.S. Schoten

Deze bijzonder smaakvol ingerichte badkamer van de familie Suykens is een toonbeeld van klasse. Raffinement ten top dankzij de elegante vormgeving, die met enkele robuuste accenten toch ook duidelijk een vleugje karakter krijgt. Kijk maar naar de gedurfde asymmetrische spiegelcombinatie boven de wastafel.

De grote tegels creëren een gevoel van ruimte, en het zachte grijs als basistint zorgt voor rust. U kan u zo voorstellen dat u in deze badkamer voluit voor ontspanning kan gaan na een lange werkdag.

Het back-to-wall bad oogt dankzij zijn sublieme vormgeving bijzonder uitnodigend.

Het meubel in zacht beige dat het bad flankeert, is voorzien van twee opbouw waskommen. De twee lades die de breedte hebben van het totale meubel zijn erg praktisch en bieden veel opbergruimte.

De kranen van het merk Nobili zijn zwart, net als de radiator en de stopcontacten. Ze komen tot hun recht als een mooi complementair accent bij de grijze tegels.

In de ruime inloopdouche werd een ventilatiesysteem voorzien om te voorkomen dat de spiegels aandampen tijdens het douchen.

In deze fraaie badkamer komen het esthetische en het praktische aspect samen in perfecte harmonie. ‘Balans’ is het woord dat deze badkamer mooi typeert.

Wilt u ook een badkamerrenovatie zoals deze in Schoten?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.