Badkamerrenovatie D.B. Edegem

Voor deze badkamer werd gekozen voor de subtiele combinatie van stijlvol grijs met rustiek hout. Het brede wastafelmeubel uit blank hout bestaat uit maar liefst zes lades, en wordt geflankeerd door een wandkast in hetzelfde materiaal. Het Solid Surface tablet met verzonken waskommen oogt minimalistisch en modern.

De grijze, gewolkte betegeling in combinatie met de witte muren creëert licht en ruimte in deze badkamer. Hier hebben we omwille van de houten ondergrond eerst OSB-platen moeten leggen met een ontkoppelingsmat vooraleer we met de beteling konden starten.
De inloopdouche werd voorzien van een regendouchekop en een handige sproeier in geborsteld inox. Er wordt wel vaker gekozen voor een regendouche, het geeft namelijk een zalig gevoel om gewoon onder de douche te staan en het water over uw hele lichaam te voelen uitstromen. Aan de radiator werden praktische handdoekbeugels bevestigd.
De badkamer heeft een strakke look, maar komt toch nooit kil over, onder meer dankzij het zachte grijs van de tegels en het wastafelmeubel in warm hout.

Wilt u ook een badkamerrenovatie zoals deze in Edegem?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.