Badkamerrenovatie K.E. Schilde

Ook deze badkamer is een pareltje van klasse, luxe en elegantie: een streling voor het oog, en een ronduit zalige plek om tot rust te komen en te genieten. De badkamer is zeer ruim, wat uiteraard een aantal mogelijkheden biedt.

Ook hier gingen we met de klant rond de tafel zitten om een ontwerp te bespreken. Vooraf werd een 3D-versie van dit ontwerp gemaakt, zodat men een heel concrete voorstelling had van hoe de badkamer er uiteindelijk zou uitzien. We gingen ook mee naar de toonzalen en groothandels, om de eigenaars te helpen met het maken van een keuze die perfect zou aansluiten op hun verlangens.

Hoewel de bijzonder smaakvolle vormgeving het eerste is dat in het oog springt, moet het praktische toch niet onderdoen voor het esthetische. Zo wordt de ruimte optimaal benut door onder het schuine plafond het bad te plaatsen, samen met de handdoekleggers. 
Dankzij het raam boven het bad baadt de hele ruimte in natuurlijk licht. Dit, in combinatie met de warme kleuren van het interieur, creëert een bijzonder uitnodigende sfeer. In deze badkamer is het echt thuiskomen.

Het brede meubel van het merk Detremmerie is voorzien van vier handige lades. De verfijnde afwerking met verticale lijnen keert ook terug in de zwevende wandkast ernaast. Alles in deze badkamer lijkt overigens wel te zweven: de wastafel, het toilet, de wandkast…. Ook dit benadrukt subliem het gevoel van lichtheid dat de hele ruimte uitstraalt. Mooi detail: het toilet is gebouwd tegen een extra brede voorzetwand, wat de luxueuze uitstraling nog versterkt.

Het wit van de muren, het plafond en sanitaire elementen wordt warm gecomplementeerd met zacht beige meubilair en vloertegels. De dimbare spotjes zorgen voor aangepaste belichting, al naargelang de stemming van de gebruikers.

Deze badkamer is magistraal in haar ruimte, lichtspel en vormgeving. Het is een echt juweeltje, waar de bewoners nog jarenlang enorm veel plezier van zullen hebben.

Wilt u ook een badkamerrenovatie zoals deze in Schilde?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.