Badkamerrenovatie in Stabroek

Hier zijn we zoals steeds gestart met een voorontwerp in 3D, zodat de klant precies kon zien wat het resultaat zou worden. Deze gelijkvloerse badkamer is voorzien van een volledig betegelde inloopdouche met een goot van Carrodrain voor de waterafvoer. In de muur werden multi-jet sproeiers ingebouwd. Er werd gekozen voor kranen van het merk Axor in de kleur Moon drop. De stopcontacten in het zwart zijn van het merk Niko. Ook de mooi vormgegeven verticale radiator/handdoekdroger is zwart. 

Het stijlvolle wastafelmeubel in lichte eik komt van Desco type Molto. Ook hiervoor viel de keuze op kranen van Axor. De brede spiegelkast werd voorzien van indirecte led-verlichting. Dit geeft een zeer efficiënte verlichting, zonder daarbij al te opvallend aanwezig te zijn.
Leuk detail: in deze badkamer staat naast een hangwc van Geberit ook een old-school bidet.
De elektrische vloerverwarming van DITRA heat kreeg een aparte thermostaat. Hierdoor is deze luxueuze badkamer voorzien van een maximaal comfort en gebruiksgemak.
De combinatie van lichte, natuurlijke kleuren met zwarte accenten zorgt ervoor dat het geheel strak oogt, en laat tegelijkertijd ruimte voor afwisseling in het design.

Wij bundelen ervaring met kennis en vakmanschap, maar ook met een doorgedreven oog voor detail.  Wanneer we bij onze klanten aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat er zo weinig mogelijk hinder is tijdens de werken.  We dekken de volledige woning proper af (meubels, vloeren….) en hangen ook stofdeuren.  Zo blijft het stof zo veel mogelijk beperkt tot de ruimte waar de verbouwing effectief plaatsvindt.  We zorgen ook voor een container op straat om het bouwafval weg te doen.

Wil jij ook een badkamerrenovatie zoals deze in Stabroek?

Maak vandaag nog je afspraak voor een vrijblijvend gesprek.