Badkamerrenovatie W.S. Duffel

De familie Schuddinck woont in een vrijstaande villa. Het is een jong gezin met twee kleine kinderen. Hun vernieuwde badkamer is een pareltje van esthetiek, een ware streling voor het oog.  

Er zijn meerdere blikvangers die de aandacht trekken. Het elegant vormgegeven vrijstaand bad (met vloerkraan) staat voor een accentmuur waar led-verlichting achter zit. Dit zorgt voor een unieke sfeer, ook dankzij een verfijnd lijnenspel dat geraffineerd in de muur verwerkt zit.
Ook het grote wastafelmeubel van Oak4U trekt de aandacht door de mooie vormgeving in blank hout. Witte opbouw waskommen zorgen voor een elegante touch.
In een badkamer met alles erop en eraan mag een ruime inloopdouche niet ontbreken.  De familie Schuddinck koos hier voor het merk Aquaconcept. De douchewand is van gefumeerd glas, wat een zekere exclusiviteit uitstraalt.  De lichtgrijze, gewolkte tegels werken het geheel mooi af.

De finesses zitten in de details. De designkranen van het merk Vola zijn van geborsteld inox: mooi, maar ook makkelijk in onderhoud. Er zijn meerdere zwarte accenten in deze badkamer: het doucherekje, de radiator, het ventilatiesysteem, de stopcontacten…. Altijd subtiel, en zeer stijlvol.
Boven het hangtoilet van Geberit werd een verticale nis in de muur verwerkt: deze biedt plaats aan een elegant gepositioneerd decoratief/functioneel element.
De renovatie van deze badkamer was een totaalconcept: we hebben alles betegeld en geschilderd, en het plafond werd voorzien van spotjes. 
Het resultaat is ronduit indrukwekkend, een echte droombadkamer!

Wilt u ook een badkamerrenovatie zoals deze in Duffel?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.