Badkamerrenovatie B.A. Schilde

Het minste dat u van deze badkamer kan zeggen, is dat ze bijzonder stijlvol en geraffineerd is. 
Het betreft hier een badkamer in een vrijstaande woning, voor de familie Algoet: een jong koppel met twee kindjes.

Elegante goud- en koperaccenten

Dé blikvanger in de ruimte is het meubel van het merk Detremmerie, afgewerkt in natuursteen en met een elegant vormgegeven zwarte waskom als pronkstuk.  De Axor kranen van geborsteld goud maken het helemaal áf. Eenzelfde warme goud- en koperaccenten komen overal terug: van de rand van de spiegel tot de elegante verlichtingselementen.
In deze badkamer hebben we een muur gemetseld om een doucheruimte te creëren. De bodem hiervan is een solidsurface doucheplaat, wat het zeer solide maakt. De radiator van het merk Vasco is voorzien van twee beugels om handdoeken aan op te hangen: dit is erg praktisch én makkelijk. 
Er werd gekozen voor een wandtoilet, wat niet alleen strak oogt maar ook het schoonmaken vergemakkelijkt.

Totaal pakket

In deze ruimte hebben we het raam vernieuwd, lampen gehangen, en gezorgd voor de totale betegeling.  We zullen er altijd op toezien dat alles onder handen genomen wordt om een perfect resultaat af te kunnen leveren. Het hele plaatje moet kloppen!
Het geheel ademt pure luxe uit. Hier wordt zelfs elementaire basisverzorging verheven tot wellness met de allure van een verfijnde spa.  Deze badkamer heeft een uitstraling die doet denken aan iconische modehuizen als Dior en Chanel. De allure ervan doet denken aan de grandeur van weleer.
De uiteindelijke look is gewoonweg een tijdloze klassieker: hier raak je nooit op uitgekeken.

Wilt u ook een badkamerrenovatie zoals deze in Schilde?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.