Badkamerrenovatie P. Wilrijk

Ons werk is onze passie.  Wij gaan elke keer opnieuw tot het uiterste om onze klanttevredenheid te garanderen. We doen veel méér dan alleen maar je badkamer plaatsen. We nemen van begin tot eind onze verantwoordelijkheid op en zorgen ervoor dat alles vlot verloopt, en dat het aan het eind van de rit ook echt helemaal áf is, in alle opzichten. Om te beginnen komt elke offerte met een bijhorend ontwerp in 3D, zodat u als klant al meteen een helder beeld hebt van hoe uw badkamer er uiteindelijk zal uitzien.

Strak lijnenspel

De familie Peeters is een jong gezin dat in een gezellige rijwoning woont. Ze hebben hun bestaande badkamer op de eerste verdieping volledig vernieuwd en kozen daarbij voor een strak lijnenspel dat terugkomt in de kasten, de verlichting én de tegels. In de badkamer lag oorspronkelijk een houten ondergrond. Hier hebben we eerst OSB-platen geplaatst met daarop een ontkoppelingsmat, waarna er betegeld kon worden.

Zwarte touch

De wastafel in volle eik van het merk Oak4U is voorzien van zwarte inbouwkranen van het Italiaanse merk Nobili, en in de spiegel werd een subtiele drukknop geïntegreerd. Ook alle stopcontacten zijn zwart.
Het hangtoilet is van het merk Geberit. De verticale radiator gaat harmonieus op in het interieur. De douche met glazen wand is voorzien van een zwarte, ingebouwde nis van het merk Looox. Deze nis biedt handig plaats aan verzorgingsproducten voor hem en haar, en oogt bovendien verfijnd.

Wilt u ook een badkamerrenovatie zoals deze in Wilrijk?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.