Badkamerrenovatie I.D.W. Schilde

De familie Deweerdt bestaat uit een jonge vrouw met haar twee kinderen. Samen wonen zij in een mooi rijhuis in Schilde.

Optisch effect

Het zwevend wastafelmeubel in wit is van het merk Molto. De inbouwkranen van Nobili en de stopcontacten zijn in contrasterend zwart. Eén grote spiegel zorgt voor een strakke afwerking.

In deze ruimte hebben we gespeeld met optische effecten. Er is geen natuurlijke lichtinval, dus werd ervoor gekozen om slechts twee muren te betegelen en de andere muren te schilderen. Op die manier blijft deze badkamer toch een lichte indruk maken. Het type tegel dat we gebruikten is Tadao Camargue. Eén muur werd voorzien van een ruime, ingebouwde nis die handig plaats biedt aan verzorgingsproducten en decoratieve elementen.

Uiteindelijk moet een badkamer in de eerste plaats praktisch zijn, maar ze mag toch absoluut ook een streling voor het oog zijn, en een plek waar de bewoners echt kunnen ontspannen en genieten. Wat is er dan fijner dan uw nieuwe badkamer kunnen voorzien van dingen die u mooi vindt? Genieten mag toch echt wel voorop staan. We leven in een hectische wereld, en zelfzorg is daarin geen overbodige luxe.  Integendeel: eerder een noodzaak.  Laat die mooie badkamer dan de plek bij uitstek zijn waar selfcare uitgroeit tot een vaststaand onderdeel van uw dagelijkse routine.

Wilt u ook een badkamerrenovatie zoals deze in Schilde?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.