Badkamerrenovatie O.T. Sint-Job

De familie Trouillard is een jong koppel dat samen met hun kinderen een nieuw samengesteld gezin vormt. In hun nieuwbouwwoning kunnen ze gebruikmaken van twee badkamers.

De inloopdouche met XXL tegels is voorzien van een carrodrain afvoer. Het schap in de douche is van het merk Alape. Het brede douchescherm van Aquaconcept is doorschijnend en creëert op die manier een gevoel van ruimte.

Qua kleurenpalet koos men hier voor zachte tinten beige en grijs, die naadloos op mekaar aansluiten maar toch voldoende contrasterend zijn om een geraffineerde, pittige touch te geven.

Het meubel van het Vlaamse designmerk Ethnicraft combineert warmte met tijdloze schoonheid. Het is voorzien van twee luxueuze opbouwkommen en twee aparte spiegels. Alle kranen zijn van het merk Vola.

Het vrijstaand bad met elegante vloerkraan vangt mooi de lichtinval van het grote raam erachter. In deze badkamer is een gevoel van luxe nooit ver weg. Ook het praktische aspect werd niet uit het oog verloren: overal is mechanische ventilatie voorzien. Een aparte schakelaar zorgt ervoor dat de ventilatie niet altijd draait telkens je het licht aandoet, maar alleen als je het zelf nodig vindt.

Pure klasse

Over elk detail is nagedacht en het geheel ademt stijlvolle eenvoud uit: pure klasse. De esthetische vormgeving maakt van deze badkamer een absoluut pareltje!

Wilt u ook een badkamerrenovatie zoals deze in Sint-Job?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.