Badkamerrenovatie O.T. Sint-Job

Welkom in dit elegante herenhuis, midden in het bruisende centrum van Oud-Berchem. Dit prachtige pand, eigendom van twee jonge advocaten, is dankzij onze renovatie een karaktervolle, moderne woning die je meteen weet te betoveren.

Tijdloze renovatie van grandeur en moderne luxe

In deze complete renovatie van het gelijkvloers werd elk detail met de grootste zorg uitgevoerd. We kozen voor een visgraatparket en een stalen deur om de pracht van de grote, open ruimtes te benadrukken. Maar dit herenhuis biedt meer dan alleen grandeur: de inrichting is luxueus en eigentijds, waardoor je je meteen thuis voelt. Ook de centrale verwarming werd volledig vernieuwd en er is getegeld in de nieuwste, moderne stijl.

Moderne, open keuken

De keuken vormt het kloppende hart van deze woning. Een bestaande draagmuur werd afgebroken en een aanbouw maakte plaats voor de luchtige, open sfeer die de ruimte vandaag uitademt. Verder beschikt deze moderne keuken over een keramisch werkblad, op maat gemaakte fineerkasten en hoogwaardige apparatuur, waaronder een dampkap van Novy en een ingebouwde oven en microgolfoven van Samsung. De koperen accenten in de keuken, waaronder de spoelbak en kraan van Franke en de keramische tegels, geven het moderne interieur een elegante touch.

Laat je vooral zelf betoveren door de stijlvolle details en hoogwaardige afwerking, en ontdek de perfecte combinatie van grandeur en moderne luxe.

Wil jij ook een badkamerrenovatie zoals deze in Sint-Job?

Maak vandaag nog je afspraak voor een vrijblijvend gesprek.