Badkamerrenovatie S.P. Lier

Deze badkamer wordt gekenmerkt door stijlvolle eenvoud. De strak witte wastafel met brede spiegel is van het merk Molto. De kranen en radiator zijn -samen met enkele andere elementen- in contrasterend zwart. De Tadao Camargue tegel zorgt voor een zachte omkadering, zodat de tegenstelling wit-zwart niet te hard oogt. Het ‘back to wall’ bad heeft een tijdloze uitstraling. 

Minimalistisch ontwerp

Het minimalistisch ontwerp van deze badkamer straalt rust en regelmaat uit, en de lijnen in de vormgeving zijn perfect op mekaar afgestemd.
Bij deze renovatie hebben we ook de wc-ruimte op het gelijkvloers aangepakt. Het is voor ons geen enkel probleem om meerdere ruimtes tegelijkertijd af te werken. Het gemak voor de klant is achteraf des te groter!

We willen dat u met een gerust hart uw renovatie aan ons kan toevertrouwen, dus nemen we je graag een aantal zorgen uit handen. Zo maken we u onder andere wegwijs in het totale aanbod van overheidssteun, en helpen we u om de juiste premies aan te vragen. We willen niet laten gebeuren dat u een premie waar u recht op hebt, zou mislopen omdat u in deze materie niet helemaal thuis bent. Alles zelf uitpluizen is niet aan de orde. U mag gewoon dromen van hoe het er allemaal uit mag gaan zien, wij regelen al de rest.

Wilt u ook een badkamerrenovatie zoals deze in Lier?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.