Badkamerrenovatie W.P. Geel

Ruim, praktisch, modern, licht… dat zijn de woorden die passen bij deze badkamer van een familie uit Geel. Hun badkamer bevindt zich op de eerste verdieping onder een schuin dak, voorzien van twee Velux dakramen.

Inloopdouche in strak design

Elke levensfase brengt zijn eigen charmes met zich mee, maar ook zijn eigen uitdagingen. Wanneer u jong bent en bruist van de energie en de toekomstplannen, kiest u misschien graag voor een trendy badkamer met hier en daar een design pronkstuk. Een gezin met kinderen gaat dan weer vaak graag voor een ruime, praktische badkamer die makkelijk is in het onderhoud. Veertigers en vijftigers vallen vaak voor luxebadkamer, voorzien van alle comfort maar ook met een gesofisticeerde uitstraling. Wanneer mensen 65+ zijn, primeert vaak weer het praktische en het gebruiksgemak. Soms brengt een oudere leeftijd ook allerlei kwaaltjes met zich mee, en dan mogen de tierlantijntjes plaatsmaken voor praktische functionaliteit.

Premies bij badkamer renovatie

We geven bij dit project graag nog even mee dat de overheid premies voorziet voor 65-plussers die hun badkamer willen renoveren in functie van het gebruiksgemak dat hun leeftijd vereist. Wij voorzien hierbij desgewenst alle begeleiding op maat en helpen u om de premie-aanvraag rond te krijgen.

Wilt u ook een badkamerrenovatie zoals deze in Geel?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.