Badkamerrenovatie Y.P. Schilde

Het gezin Peeters is gezegend met drie dochters, en ook voor hen mochten we de badkamers vormgeven.

Speelse toets met terrazo

In de douche en op de vloer valt meteen de gespikkelde Terrazo tegel op. Dit zorgt voor een speelse toets, maar is vooral ook heel makkelijk in onderhoud. In de douche werd een zwart schap voorzien voor verzorgingsproducten. Het wastafelmeubel in lichte eik is van Detremmerie en wordt geaccentueerd door twee opvallende, grote ovale spiegels. De zwarte kranen zijn van het merk Nobili.

Voor de oudste dochter werd gekozen voor een zwart wastafelmeubel met Axor kranen in stijlvol ‘brushed bronze’.  Grote, beige tegels benadrukken het gevoel van ruimte en licht.
De opvallende, ronde spiegel is voorzien van een ingebouwde druktoets om de verlichting te bedienen, en is een eyecatcher op zich.
In de volledige ruimte zorgen zwarte accenten voor een geraffineerd contrast.

Niet alleen de ouders van het gezin zijn tevreden van hun vernieuwde badkamer, ook de dochters des huizes zijn naar verluidt in de wolken met hun eigen badkamer. Deze luxe wordt vaak over het hoofd gezien wanneer men bouwt of verbouwt en nog geen kinderen heeft. Menig architect raadt het echter aan om een bijkomende badkamer te voorzien voor toekomstige kinderen. Als de kinderen nog klein zijn, is er nog niet zoveel nood aan, maar tieners hebben wél behoefte aan hun eigen ruimtes. En in de puberteit wordt privacy ineens een ding, en willen ze dit ook heel graag claimen voor zichzelf.
Als de beschikbare ruimte het enigszins toelaat, zouden wij een tweede badkamer ten zeerste aanbevelen. Al onze klanten die dit hebben, zijn hier enorm tevreden van. Zeker de moeite van het overwegen waard dus!

Wilt u ook een badkamerrenovatie zoals deze in Schilde?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.