Badkamerrenovatie N.D. Schilde

De familie Devis is een jong koppel dat met hun twee kinderen in een mooie villa in Schilde woont. Hun master badkamer werd ensuite aan de slaapkamer gebouwd. Azuleo en Desco zijn in dit project onze leveranciers geweest voor tegels en sanitaire voorzieningen. We kozen hier voor een groot formaat tegels. De rechthoekige muurtegels trekken de ruimte open en zijn bovendien makkelijk in onderhoud.

Dubbele douche

De douche van 2,5 m lang van het trendy merk Hüppe werd op maat gemaakt, en er werden twee douchekoppen geïnstalleerd, zodat het mogelijk is om met twee personen tegelijk te douchen. Dit kan natuurlijk in de eerste plaats erg praktisch zijn, maar heeft zeker ook zijn charmes voor romantische zielen.
Het wastafelmeubel van Detremmerie werd voorzien van inbouwkranen van het Italiaanse merk Nobili. De zwarte handdoekradiator is ruim voldoende breed, zonder excessief veel ruimte in te nemen. Hij kreeg een discreet en handig plekje vlak naast het meubel. De ronde spiegels werden voorzien van ingebouwde druktoetsen om de verlichting te bedienen.

Drie royale treden leiden naar dé blikvanger in deze ruimte: een prachtig, ruim bad dat in de grond is ingebouwd, verzekerd van een subtiele lichtinval van het raam erboven. Deze badkamer is niet alleen functioneel en praktisch, ze straalt ook enorm veel zen uit. Ontspanning gegarandeerd in deze sfeervolle ruimte!

Wilt u ook een badkamerrenovatie zoals deze in Schilde?

Maak vandaag nog uw afspraak voor een vrijblijvend gesprek.